Штаб ООС прийняв рішення про повернення полку "Азов" на фронт. Відомий український журналіст Юрій Бутусов поділився подробицями повернення легендарного полку на передову.

Днями стало відомо про повернення на фронт полку "Азов", який був виведений з Донбасу більше трьох років тому після успішної операції під Широкино. Новина викликала сказ у сепаратистів і пропагандистів Росії, і не дарма. Воїни полку не байдикували, а продовжували активно брати участь в боротьбі з агресором, запевняє Бутусов. Інформацію надав портал "ДІАЛОГ".

"" Азов "воював неофіційно ... виконував сотні бойових розпоряджень ... Але не як з'єднання, без своєї лінії фронту, а малими групами, окремими розрахунками в складі інших підрозділів", - повідомив журналіст, уточнивши, що інформація не поширювалася ні в якому разі.

В ході спецоперацій полк втратив 14 воїнів. Крім того, всі ці роки "Азов" активно вдосконалювався під керівництвом західних тренерів. Бійці навчалися у кращих інструкторів, відточуючи військову майстерність.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Була відкрита сержантського школа, вся система управління переведена на стандарти НАТО, змінена оргштатної структура, вирощені свої офіцерські кадри, побудована нова система виховання особового складу, нова військова символіка і нові статутні відносини, жорстка дисципліна, нова система бойової та психологічної підготовки, артилерія та міномети переведені повністю на автоматизовані системи управління вогнем і захищену сучасну зв'язок, відпрацьовано взаємодію і злагодженість ", - розповів журналіст.

Командування ООС вирішило знову задіяти "Азов" на одному з найскладніших ділянок фронту, де раптово активізувався ворог постійно порушує мінські угоди. Бійці вже приступили до ліквідації противника.

"Ворога чекає чимало сюрпризів. Вітаю," Азов "!" - написав журналіст.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав: 242 дня оборони Донецького аеропорту стали фільмом: історія кіборгів, яку будуть вчити в школі.


Також "Знай.ua" писав про те, що рейтинг Путіна досяг рекордного мінімуму.

Крім того, "Знай.ua" повідомляв про те, що в анексірованном Росією Криму можлива екологічна катастрофа. Громадські працівники та вчені попереджають про непоправні наслідки видобутку піску з Нижньо-Чурбашенського сховища.