Синопики прогнозують в Україні на середу, 6 лютого, істотне похолодання і дощі, так як завтра до нашої країни наблизиться атмосферний фронт.

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталка Діденко.

"Мокрий сніг, місцями з дощем, очікується на півночі, місцями в центральних, західних областях (на Заході тільки вночі) і на Харківщині. На півдні буде суха погода. Похолодання буде так собі, але все ж найближчої ночі передбачається -1…-4 градуси, завтра вдень 0…+3 градуси". йдеться в повідомленні

Крім того, вже завтра, 6 лютого, на півдні України стовпчик термометра покаже вночі 0…+ 3 градуси, вдень +4…+9 градусів.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"У Києві в середу очікується мокрий сніг, в другій половині дня опади припиняться. На дорогах ожеледиця. В нічний час в столиці -1…-3 градуси, вдень 6 лютого 0…+2 градуси. У найближчі дні - вночі незначний мороз, вдень невеликі "плюси"". написала Діденко

Також синоптик підкреслила, що у зв'язку зі сходженням лавин у Гідрометцентрі оголосили штормове попередження.

Нагадаємо, в мережі оприлюднили новий прогноз, який охоплює погодні умови в Україні протягом двох найближчих тижнів - з 4 по 17 лютого, відзначають ЗМІ.

Метеорологічні дані свідчать, що лютий в Україні не буде таким суворим, як очікувалося раніше. Температура повітря коливатиметься в межах від +2 до -9, сильних опадів не передбачається. На більшості території України буде хмарно.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у найближчі дні в Україні спостерігатиметься ожеледиця, мокрий сніг і дощ. Понеділок на більшій частині території України - туман. Відзначається, що в понеділок буде хмарно, але без істотних опадів.

На більшій частині території країни туман. На дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер південний з переходом на північно-західний, 5-10 м/сек.

Також Знай.uа писав про те, що синоптики розповіли про погоду на лютий, після тимчасового потепління в Україну знову йдуть морози і снігопади.