Синоптики розповіли, що 9 січня погода в Україні порадує яскравим різнобарв'ям - у східних областях буде йти помірний, у західних областях - невеликий сніг. Згідно з прогнозом, вночі на Закарпатті варто чекати сильного снігопаду. На решті території істотних опадів не прогнозують.

Цю інформацію повідомили в українському Гідрометцентрі.

Також синоптики попередили, що на дорогах очікується ожеледиця. Вітер південно-східний, швидкість восновному 5−10 м/с, в частині західних та східних областей — 7−12 м/с.

У Києві 9 січня практично без опадів. Температура повітря вночі становитиме -12 … -14°, вдень -7 … -9°. На дорогах очікується ожеледиця.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Львові протягом наступної доби буде йти сніг. Стовпчики термометрів вночі покажуть -7 … -9°, вдень - -2 … -4°.

В Одесі доба пройдуть без опадів. Вночі температура опуститься до -10 … -12°, вдень підніметься до -1 … +1°.

У Дніпрі протягом доби буде йти сніг. Вночі температура повітря складе -6 … -8°, вдень - -3 … -5°.

У Харкові синоптики також прогнозують сніг вдень і вночі. Термометри вночі покажуть -6 … -8°, вдень - -3 … -5°.

На Закарпатті протягом 9 січня очікується сніг, місцями сильний. Вночі температура складе -6 … -8°, вдень - -2 … -4°.

Геомагнітна обстановка в Україні 9 січня буде досить спокійною. Можливі невеликі збурення, переважно в першій половині доби.

Нагадаємо, що український гідрометцентр оприлюднив прогноз погоди на тиждень, очікується відчутне похолодання.

За прогнозами Укргідрометцентру, в Україні 8-9 січня похолодає до -14 градусів, 8 січня в Україні буде холодно, вдень -2, -7, на півночі до -10 градусів, сніг прогнозується лише на південному-сході.

Як повідомляв раніше Знай.uа, в найближчі дні Україна буде в центрі холодного циклону.

Також Знай.uа писав про те, що у вівторок, 8 січня, велика частина території України буде перебувати під впливом холодного повітря і сильного вітру.