У січні 2019 року погода в Украине буде відповідати середнім багаторічним кліматичних значенням.

Про це повідомляє Укргидрометцентр на основі інформації українських та світових центрів погоди.

Середня місячна температура передбачається від 0 до -4 градусів, а в Криму до +3, що на 1,5-2 градуси вище, ніж середні багаторічні значення.

Місячна кількість опадів складе 27-55мм, на Закарпатті: 64-81 мм, а в горах Криму - до 124 мм. Це в межах середніх багаторічних значень.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Синоптики також нагадали, що середня місячна температура повітря в січні в Україні обычно зазвичай становить -1-6, в Карпатах, на сході і північному сході України до -7 -8 градусів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Греція буквально днями приймала яскравий концерт, який відбувся завдяки старанням українців. Так, програмою мерії міста Перістері було передбачено проведення святкового заходу "Українське Різдво". За інформацією віце-мера культури і охорони навколишнього середовища Марії Циоты ставати ясно, що такі заходи проводяться далеко не в перший раз.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в результаті штормів і заметілі в західній частині США вже є перші жертви нещадної стихії. Зокрема, за повідомленнями ЗМІ тільки за минулу добу загинули щонайменше шість осіб. Варто відзначити, що на ранок п'ятниці синоптики зафіксували величезну кількість снігу в центральній частині США, зокрема в штатах Південна Дакота, Небраска і Міннесота. За прогнозами, обіцяли хуртовини.

"Знай.uа" писав, що в Кривому Розі обвалився дах кінотеатру "Сучасник". Подія сталася в п'ятницю, 28 грудня в металургійному районі міста. За словами очевидців інциденту, на місці працюють медики швидкої допомоги, поліцейські і рятувальники. В цілому обрушилося 300 квадратних метрів покрівлі. Інформації про постраждалих поки немає. Так само поки немає ніяких коментарів поліції і чиновників щодо можливих причин обвалу. Більше року тому кінотеатр ніхто не купив на аукціоні і банку довелося його взяти на баланс.