У вівторок, 5 лютого, жителі багатьох європейських країн почали масово скаржитись на роботу Facebook. Багатьом не вдалося надіслати повідомлення через додаток Messenger.

Про збій говорили у Польщі, Чехії, Фінляндії, Нідерландах. Не уникла проблем і Україна, основний потік скарг надходить з Києва.

За словами користувачів, Messenger не довантажує повідомлення з архіву, видаючи службове інфо про відсутність у користувача збереженої історії листування. У ряді випадків месенджер збоїв при спробі відправити повідомлення адресату списку контактів.

Сервіс DownDetector склав карту країн, де спостерігаються проблеми з роботою популярного сервісу.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, користувачі Windows 10 звикли до постійних помилок, однак, вони не особливо інформативні і не дають жодних результатів – доводиться звертатися за відповіддю до Google. На "гуглення" йдуть дорогоцінні години, а проблема зникає всього за кілька хвилин.

У Microsoft вирішили виправити це непорозуміння. Як передає TechSpot, посилаючись на ресурс WinFuture, компанія незабаром випустить поліпшену версію своїх повідомлень про помилки, які можуть з'явитися при установці Windows 10 вже в наступному оновленні, яке заплановане на квітень цього року.

Як видно на зображенні вище, система установки Windows 10 точно повідомить про неполадки, розповість, з чим пов'язана проблема і дасть чіткі кроки щодо вирішення помилки.

Наприклад, якщо ви оновлюйтеся з Windows 8.1 або 7 до Windows 10, і у користувача певні програми, несумісні з новою операційною системою, програма установки повідомить, що це за програми, і запропонує їх видалити, щоб уникнути проблем у майбутньому. У деяких випадках буде присутня кнопка "Видалити" прямо у вікні установки.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Роскомнагляд зганьбився дешевим наїздом на Google

Також "Знай.uа" писав про те, що Всесвітньо відома соцмережа закривається: всі ваші дані в небезпеці.