Погода на 6 лютого в Україні: точний прогноз

В Україні поступово холоднішає, але зима робить це якось занадто знехотя, ніби вже втомилася і просто чекає весни. У більшості областей тепла приємна погода. Лише в деяких будуть опади у вигляді снігу. Вражає температура тільки в Криму – до +13 градусів вдень.

На Заході сніг повністю пішов, залишається мінлива хмарність у всіх областях. Погода вже більше схожа на зимову і температура це доводить. Температура вдень від +1 до +3 градусів, а вночі в західних областях від -2 до -4 градусів. Тільки в Ужгороді вдень тепліше – від 4 до 6 градусів тепла. Вітер північний 5-10 м/с.

На Півночі сніг просунувся на південний схід, але все ще залишається в більшості областей. Тільки в Житомирській області мінлива хмарність. Вдень температура повітря в північних областях від 0 до +3 градусів, а вночі від -2 до -4 градусів. У Києві вдень від +1 до +3 градусів тепла, вночі від -2 до -4 градусів. Вітер північний 5-10 м/с.

На Сході практично скрізь суха погода з періодичними проблисками сонця. Проте в Харківській області буде несильний сніг. Вдень температура повітря буде від +1 до +5 градусів, а вночі від -2 до -4 градусів. Вітер північний 5-10 м/с.

На Півдні холодніше стало лише в Миколаївській області ( від +1 до +3 градусів). В інших областях від 3 до 6 градусів тепла, вночі від -1 до -3 градусів. У Криму вражаючі плюси – від +11 до +13 градусів. І вночі від +2 до +4 градусів. Вітер північний 5-10 м/с.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Також штормове попередження випустив Український гідрометцентр:

Значна сніголавинна небезпека (3 рівень) зберігається: 5 лютого у горах Львівської області; 5-6 лютого у горах та на високогір'ї Івано-Франківської та східній частині Закарпатської областей; в гірських районах Закарпатської області існує загроза зсувів снігу на дороги.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +4…+6 вночі -2…-4

Львів – вдень +1…+3, вночі -2…-4

Івано-Франківськ – вдень +1…+3, вночі -2…-4

Тернопіль – вдень +1…+3, вночі -2…-4

Чернівці – вдень +1…+3, вночі -2…-4

Хмельницький – вдень +1…+3, вночі -2…-4

Луцьк – вдень +1…+3, вночі -2…-4

Рівне – вдень +1…+3, вночі -2…-4

Житомир – вдень +1…+3, вночі -2…-4

Вінниця – вдень +1…+3, вночі -1…-3

Одеса – вдень +3...+5, вночі -1...-3

Миколаїв – вдень +1...+3, вночі -1...-3

Херсон – вдень +4...+6, вночі -1...-3

Сімферополь – вдень +11...+13, вночі +2…+4

Кропивницький – вдень +1…+3, вночі -1…-3

Черкаси – вдень +1…+3, вночі -1…-3

Чернігів – вдень 0…+2, вночі -2…-4

Суми – вдень 0…+2, вночі -2…-4

Полтава – вдень 0…+2, вночі -1…-3

Дніпро – вдень +3…+5, вночі -1…-3

Запоріжжя – вдень +4...+6, вночі -1...-3

Донецьк – вдень +2...+4, вночі -2...-4

Луганськ – вдень +2…+4, вночі -2...-4

Харків – вдень +1…+3, вночі -2…-4

Київ – вдень +1…+3, вночі -2…-4

Нагадаємо, синоптики розповіли про погоду на лютий, після тимчасового потепління в Україну знову йдуть морози і снігопади.

Як повідомляв портал "Знай.ua", синоптик зробив несподіваний прогноз на лютий. Сніговий апокаліпсис відміняється. Народний синоптик Володимир Деркач розповів, що в цьому році в лютому не буде сильних морозів і хуртовин. Вночі очікується невелике зниження температури, а вже вдень практично по всій території України цей показник буде вище нуля.

Погіршення погодних умов, на думку синоптика, варто очікувати з 20 чисел лютого. Тоді можливо різке похолодання і періодичні опади.

Нагадаємо, стало відомо, скільки українці будуть відпочивати на вихідних на Великдень. Нам світять справжні канікули. У Кабміні затвердили великодні вихідні. Зокрема, повідомляється, що в 2019 році українцям радять зробити 5 вихідних.

До України прийде невелике похолодання