Вже за кілька місяців в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" відкриють термінал F.

Про це інформує ЦТС.

Як відомо, термінал F з 2013 року переюував у "законсервованому" стані через низьку завантаження. Сьогодні пасажири "Борисполя" користуються терміналом D, проте до квітня обіцяють підготувати до прийому і відправлення рейсів термінал F, будівництво якого завершилось ще 9 років тому.

"Після запуску цього продовжимо будівництво дороги до терміналу D. Будівництво cargo-терміналу плануємо розпочати в кінці травня і завершити за 8 місяців", - розповів Рябікін.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Навесні 2018-го року в "Борисполі" почали реконструювати злітно-посадкову смугу, але потім процес переріс у модернізацію аеропортової інфраструктури.

"Дуже велике питання - проектні роботи по другій злітно-посадковій смузі. Те, що починалося як реконструкція смуги, переросло в модернізацію аеропортової інфраструктури. Тому що цей проект зачіпає не тільки смугу і руліжні доріжки, а також і систему очищення зливостоків. Деякі споруди після перебудови приєднаються до цієї зони, перш за все, ангар для технічного обслуговування і, можливо, друга черга вантажного терміналу. Фактично, мова йде про реконструкцію половини аеропорту", - заявив Рябікін.

Додамо, що будівництво другої злітно-посадкової смуги на летовищі здвйснювалося з участю китайскьої компанії China Communications Construction Company.

Нова смуга буде розміщена біля терміналу F і замінить ЗПС, яка була побудована ще за радянських часів.

Крім того, для зручності обслуговування побудують новий автобусний парк на 16 місць, він буде розташований біля залізничної станції, куди з Києва прямує новий експрес.

Нагадаємо, українцям представили бюджетні похздки до Європи зі значними знижками. Дістатися до іншої європейської столиці можна від 38 євро туди і назад.

Як повідомляв портал Знай.ua, на український ринок увійшов новий лоукост, який відвезе туристів до Італії та Албанії за копійки.

Також Знай.ua писав про те, що чеський перевізник дарує українцям романтичні подорожі.

Дивіться: Подорож з безвізом. На чому можна зекономити