Чеська перевізник Leo Express анонсував привабливу акцію на честь Дня святого Валентина. Він дарує 50 відсотків знижки на квитки на поїзд і автобус. Завдяки цьому ви вже зараз можете запланувати романтичну подорож зі своїм коханим і при цьому добряче заощадите.

Для того, щоб отримати знижку, необхідно скористатися пошуком квитків на офіційному сайті компанії Leo Express для 2-х чоловік. На сторінці оплати в поле код на знижку потрібно ввести промокод LOVELEO.

Промокодом можна скористатися до 7 лютого включно. Він дарує знижку на квитки на подорожі до 31 березня 2019 року. Спеціальна вартість поширюється на всі рейси на автобус, поїзд і мікроавтобус. Варто відзначити, що при бронюванні квитків з пересадкою з одного рейсу на інший або квитка тому для отримання знижки кожен квиток необхідно бронювати окремо.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Приклади маршрутів:

  • Ужгород – Кошице від 2.7 євро
  • Ужгород – Прага від 8.4 євро
  • Львів – Краків від 7.25 євро
  • Львів – Богумин від 9.3 євро
  • Львів – Острава від 9.3 євро
  • Львів – Прага від 13.9 євро

Leo Express здійснює поїздки з України за 2 напрямками: Львів – Краків – Катовіце – Богумин – Острава і Рахів – Мукачево – Ужгород – Кошице. Базовий тариф передбачає поїздку в сучасних потягах чи автобусах з розетками біля кожного крісла, кондиціонером і безкоштовним Wi-Fi. У вартість квитка входить безкоштовна питна вода.

Портал "Знай.uа" вже писав про те, куди можна поїхати на День святого Валентина в Україні з другою половинкою

А також про те, в які теплі країни і за якими програмами можна відправитися волонтером

Як повідомлялося, українські авіакомпанії пропонують квитки на внутрішні квитки по лоукост вартості - ідеальний варіант для тих, хто любить заздалегідь планувати подорож