В окупованому путінськими бойовиками Донецьку серед місцевих активно поширюються чутки про те, що в місті незабаром скасують "комендантську годину", яку нібито повинні замінити "посиленим патрулем".

Про це повідомляє група "Інформаційне опір".

бойовики
бойовики

За інформацією "ІО" ці чутки поширюють представники окупаційної адміністрації Донецька для зниження давно назрілого у місцевого населення роздратування від "комендантської години".

бойовики "ДНР"
бойовики "ДНР"

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Нагадаємо, що в захоплених районах Донбасу окупаційна адміністрація запровадила "комендантську годину" – заборона на появу в публічних місцях з 23:00 до 5:00. На вулицях в цей час людей затримують, арештовують і відправляють на примусові роботи.

Варто нагадати, що з моменту часткової російської окупації Донецької та Луганської областей місцева влада всіляко намагається легалізувати свою діяльність. Граючи в державу, маріонетки Кремля створили "міністерства", "народні ради" і навіть відкривають фейкові дипломатичні представництва в інших країнах. У місцевих ЗМІ такі події виставляються в якості фактів "міжнародного визнання", спроб легалізації, підконтрольних і спонсорованих РФ псевдореспублик.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з тих пір, як російські бойовики окупували українські території, вони лише руйнують все навколо, залишаючи після себе руїни і гори сміття. Незважаючи на те, що місцеві жителі не припиняючи просять навести порядок на вулицях, налагодити побут, бойовики продовжують планомірно знищувати Донбас.

Нещодавно на просторах мережі з'явилися фотографії розграбованої залізничної станції, яка знаходиться на окупованій найманцями так званої "ДНР" території. Про це пише блогер "hochu_domoy", який опублікував знімки на своїй сторінці в Twitter. Автор прокоментував похмурі фотографії таким чином: "Це мертва ЖД. Донецьк. Все заросло і познімали дроти. Семафори поки залишилися дивом".

Нагадаємо, Путін виростив народ-камікадзе: шукають грошей і смерті на Донбасі.

Як повідомляв Знай.uа на Медведчука завели справу за державну зраду і сепаратизм.

Знай.uа писав, операція "Розплата" за 12 хвилин знищила командний пункт путінських бойовиків: вражаюче відео.