Є речі, які сьогодні обов'язково потрібно зробити. Почнемо з них. Для початку сьогодні потрібно зробити якомога більше добрих справ. Однак розповідати про це не можна, тому що робити все необхідно не для показухи, а для інших людей і для своєї душі. Бог і так все бачить, все знає і коли прийде час, воздасть кожному по його заслугах. Тим більше хвалитися – гріх. Таким чином можна ще й самому собі наврочити і накликати на сім'ю нещастя. А ось про чужі добрі справи, навпаки, треба говорити і як можна більше. Також будьте сильно обережні зі словами. Кожне з них позначиться на вашому житті найближчим часом, хороше воно чи погане.

Сьогодні не можна:

  • Лаятися;
  • Плюватися;
  • Стригти волосся;
  • Стригти нігті.

Якщо ви плюнете собі під ноги, то не буде удачі на вашому шляху. А ось якщо розлили молоко, то буде довга радість. Якщо у вас є корова, то простежте, як вона спить. Якщо рогами до дверей – значить на ній порча. Зняти її можна так: зайдіть з її правого боку, правою рукою обітріть їй голову зі словами:

Від кого на роги занесло,
На того щоб порчу віднесло.
Ключ, замок, язик.
Амінь.Амінь. Амінь.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Також бажано, щоб чоловік подарував коханій сьогодні квіти. А знахарі притягують удачу на торговельні справи. Також день підходить для залучення прибуткових справ і гарних торгів. Для цього потрібно було заговорити шматочок цукру, але робиться це тільки у знаючих людей і самим краще навіть не намагатися. Його зберігають в магазинах, лавках, ховаючи від чужих очей, а на Григорія носять з собою.

Люди, які народилися сьогодні, на удачу повинні носити хризоліт або обсидіан.

Нагадаємо, стало відомо, скільки українці будуть відпочивати на вихідних на Великдень. Нам світять справжні канікули. У Кабміні затвердили великодні вихідні. Зокрема, повідомляється, що в 2019 році українцям радять зробити 5 вихідних.

Як повідомляв Знай.ua, ось чому не варто ділитися планами на майбутнє. Бог допомагає знайти вірне рішення і шлях в житті.

Знай.ua повідомляв, в Дніпрі дівчина випадково відгуляла весілля з самою собою.

Народне свято «Григор'єв день»