Британський боксер Ділліан Вайт (25-1, 18 КО) впевнений, що українець Володимир Кличко (64-5, 59 КО) відновить кар'єру і повернеться в ринг.

Слова Уайта наводить FightHype.com.

"Володимир Кличко точно повертається в ринг. Я сказав, що готовий битися з ним, але він відповів, що спочатку йому потрібно провести два бої. Це величезний комплімент для мене. Кличко назавжди залишиться великим бійцем з неймовірним досвідом. Але у нього будуть проблеми зі мною. Тому він сказав, що спочатку йому потрібні інші бої. Кличко точно повертається. Я гарантую це на 100 відсотків"- сказав Уайт.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що екс-чемпіон світу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко веде переговори з платформою DAZN про своє повернення на ринг. Про це заявив журналіст The Ring Майк Коппінгера.

Згідно з відомостями Коппінгера, Кличко зацікавлений в контракті на три бої.

Перший поєдинок може відбутися з середнім за рівнем суперником в Німеччині, де пройшла велика частина кар'єри українського чемпіона.

Другим поєдинком може стати реванш з британо-ірландцем Тайсоном Ф'юрі. Кличко програв йому в 2015 році, а через рік двічі зривалися переговори про реванш.

Третім поєдинком може стати реванш з Ентоні Джошуа, якому українець поступився у 2017 році.

Джерело повідомляє, що Кличко веде переговори про своє повернення безпосередньо з акціонером DAZN Сером Леном Блаватником, у якої українські корені.

Варто відзначити, що за умовами угоди Кличко може стати світовим послом DAZN. У даний момент ним є Кріштіану Роналду.

В рамках угоди DAZN внесе значний фінансовий внесок у діяльність ЮНЕСКО, на чому наполягає Володимир Кличко.

Нагадаємо, Усик може провести наступний бій навесні в США.

Знай. ua писав, що бойфренд колишньої Кличко зробив їй пропозицію.