Дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі легендарний українець Володимир Кличко (64-4, 54 КО) зробив невелику перерву в підготовці до майбутнього бою проти Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО), щоб відвідати Виставку-музей досягнень братів Кличків.

На своїй сторінці в Твіттері Володимир опублікував фото на тлі картини зі своїм братом, підписавши її Double impact – "Подвійний удар".

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

40-річний Володимир Кличко вважає, що його досвід допоможе здобути перемогу в майбутньому бою. У свою чергу, Джошуа впевнений, що зможе нокаутувати Кличка.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже продані.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, американські канали борються за право показати бій Кличко – Джошуа.