Народні синоптики, схоже, поспішили із морозними прогнозами на лютий, і українців це, звісно, не може не радувати.

У мережі оприлюднили новий прогноз, який охоплює погодні умови в Україні протягом двох найближчих тижнів - з 4 по 17 лютого, відзначають ЗМІ.

Метеорологічні дані свідчать, що лютий в Україні не буде настільки суворим, як прогнозували раніше. Температура повітря буде коливатися у межах від +2 до -9, сильних опадів не передбачається. На більшості території України буде хмарно.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, у Києві оголосили другий, помаранчевий рівень небезпеки. Це пов'язано із густим туманом, який огорнув столицю України.

Зараз на вулицях міста зберігається обмежена видимість, менше ніж 100 метрів. У зв'язку з цим оголошено про небезпеку 3 лютого. Проте відзначається, що така ж погода триматиметься і 4 лютого. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі, інформує прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Водіям під час керування автомобілем у тумані варто знизити швидкість руху, при наявності протитуманних фар увімкнути їх разом із ближнім світлом, тримати безпечну дистанцію з іншими автомобілями, при зупинці увімкнути аварійну світлову сигналізацію та уникати різких маневрів на дорозі", - рекомендують фахівці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у найближчі дні в Україні спостерігатиметься ожеледиця, мокрий сніг і дощ. Понеділок на більшій частині території України - туман.

"4 лютого на більшій частині країни туман, видимість 200-500 м; на дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що в понеділок буде хмарно, але без істотних опадів.

На більшій частині території країни туман. На дорогах, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер південний з переходом на північно-західний, 5-10 м/сек.

Також Знай.ua писав про те, що синоптики розповіли про погоду на лютий, після тимчасового потепління в Україну знову йдуть морози та снігопади.