Компанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) скорочує персонал і затримує виплату зарплат.

Про це в інтерв'ю Liga.net повідомив президент авіакомпанії Юрій Мірошников.

"Іноді відбувалися накладки, коли ми ще не отримали надходження від контрагентів за продані квитки, а платежі потрібно було здійснювати. Тоді виникали локальні розриви. Але ніяких масових невиплат і тривалих затримок не було", - уточнив Мірошников.

Він також зазначив, що можливі короткі затримки зарплат надалі. Вони можуть відбуватися час від часу до початку сильного "літнього сезону". Мірошников підтвердив інформацію про те, що компанія скоротила частину персоналу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Він додав, що восени МАУ перевела близько чотирьохсот співробітників технічного комплексу МАУ в дочірнє підприємство з технічного обслуговування літаків МАУ Технік.

"Їх перевели на тих же, а в деяких випадках навіть кращих умовах, ніж були в МАУ. Так що це не скорочення, але чисельність в МАУ завдяки цьому зменшилася", - зазначив Мірошников.

Президент компанії додав, що зараз у авіакомпанії немає боргів перед співробітниками. Він підкреслив, що в 2019 році авіакомпанія сконцентрується на стабілізації фінансового стану, оскільки два роки поспіль зазнає збитків.

"Як мінімум не варто очікувати великих цифр зростання. При цьому ми розраховуємо вийти на беззбитковість за підсумками року", - зазначив Мірошников.

Нагадаємо, що авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) змінює правила перевезення ручної поклажі. Так, пасажири, які придбали квитки, вартість яких не входить перевезення зареєстрованого багажу, зможуть взяти з собою на борт літака одне місце ручної поклажі вагою до 7 кг і розмірами не більше ніж 55х40х20 см.

Як повідомляв "Знай.ua", українцям показали альтернативні туристичні маршрути в нашій країні.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що аеропорт Бориспіль припинив роботу, перельоти паралізовано: опубліковано важливу заяву.