Через конфлікт постачальника палива і ДФС у головному аеропорту України "Бориспіль" авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" на дві години затримала 22 рейси.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби національного авіаперевізника.

аеропорт Бориспіль
аеропорт Бориспіль

За інформацією МАУ, затримки рейсів викликані збоєм в заправці літаків авіаційним паливом. В офіційному повідомленні компанії-постачальника авіаційного пального, причиною припинення заправки називають її конфлікт з Державною фіскальною службою, зазначають речники МАУ.

літак
літак

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

"Він пов'язаний з механізмом погашення векселів при реалізації авіапального, що було введено новими положеннями Податкового кодексу, які вступили в силу з 1 січня 2019", — йдеться у повідомленні прес-служби.

"Заправку було припинено, незважаючи на те, що авіакомпанія виконує всі свої зобов'язання за договором поставки пального в аеропорт Бориспіль", — повідомляють в МАУ.

Варто нагадати, що в аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали громадянина Конго, який намагався потрапити на рейс в Італію з допомогою підробленого французького паспорта. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Держприкордонслужбу України. Іноземець пред'явив правоохоронцям підроблену ID-картку громадянина Франції, намагаючись пройти прикордонний контроль. Чоловіка відправили зворотним рейсом до Туреччини і на 3 роки заборонили в'їзд в Україну.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лоукост-авіакомпанія Ryanair незабаром порадує українців чотирма новими рейсами з Києва до Німеччини. Цю інформацію було оприлюднено на офіційному сайті авіакомпанії. Згідно з оновленим розкладом, з жовтня 2019 року з міжнародного аеропорту "Бориспіль" можна буде полетіти в Дюссельдорф, Франкфурт, Карлсруе та Нюрнберг.

Нагадаємо, Україна отримала безвіз до райського куточка на Землі: пакуємо валізи.

Як повідомляв Знай.uа у Борисполі "вчитель англійської" з Марокко накинувся на прикордонника: відео.

Знай.uа писав, відома авіакомпанія скасувала рейс і кинула українців: спали на підлозі, відео.