З'явилася інформація, що ступінь вини головних підозрюваних у справі про смертельну ДТП в Харкові - Олени Зайцевої та Геннадія Дронова, не прописано ні в обвинуваченні, ні в експертизах. Іншими словами прокурори просто "відвели удар" від себе.

Про це стало відомо завдяки уважності журналістки Тетяни Доцяк, яка про це повідомила на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Спочатку намагалися все перекласти на Дронова – перегонів не було, гальмувала, наркотиків не виявили. Все, щоб Зайцева отримала якомога менше. І за Дронова, і за Зайцеву ступінь провини не прописано ні в обвинуваченні, ні в експертизах. І це повинен вирішити суддя. Подивимося", – повідомила Тетяна Доцяк вона на своїй сторінці в Facebook.

По Дронову. Вынесла коммент из предыдущего поста сюда. По статье, которую инкриминируют обоим, 10 лет - это максимум....

Geplaatst door Tetyana Dotsyak op Woensdag 6 februari 2019

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За інформацією журналістки, прокурори схиляють справу так, як їм це вигідно, і таким чином, як їм наказали.

"За статтею, яку інкримінують обом, 10 років – це максимум. Так, ступінь провини у кожного різний, я вважаю, і якщо б Зайцева їхала з дозволеною швидкістю, її Lexus не відлетів на тротуар", – додала журналістка.

Варто нагадати, що Олена Зайцева, яку звинувачують у скоєнні смертельної ДТП в Харкові, може вийти "сухою з води". Про це журналістка Тетяна Доцяк написала на своїй особистій сторінці у Facebook. За її словами, завершення резонансної справи може обернуться на користь Зайцевої і вона може вийти на свободу. А як приклад журналістка розповіла історію про схожу аварію, яка сталася кілька років тому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці затримали винуватця ДТП в центрі Києва, в результаті якої загинула жінка. Варто зазначити, що головною причиною трагедії став виїзд чоловіка на червоний сигнал світлофора, де він зіткнувся з іншим автомобілем, в результаті чого загинула жінка.

Крім того, варто додати, що в мережі вже з'явилося відео трагедії, де можна помітити, як Audi раптово таранить Volkswagen, віджимає його в сторону і тільки набирає швидкість – на площі дивом розминається з машинами, що їдуть навперейми, і мчить далі – просто в автомобілі, що стоять на світлофорі.

Нагадаємо, гучна справа Зайцевої нарешті підходить до фінішної прямої: дату призначено.

Як повідомляв Знай.uа скажений мікроавтобус в Черкасах збив дівчину на пішохідному переході.

Знай.uа писав, масштабна аварія на Північному мосту паралізували Київ: десятки авто розкидано по дорозі.