7 лютого Агентство з розшуку та менеджменту активів вирішило передати тимчасовому управляючому елітну 240-метрову квартиру Януковича на Оболонській набережній у Києві.

Експерти оцінюють квартиру екс-гаранта в 66 мільйонів гривень.

Про це передає Transparency International Україна.

Як стало відомо, раніше в цьому будинку проживала Полежай, цивільна дружина Януковича.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

"5 років" сумнівне "майно Януковича стояло і не приносило нічого державі. Нарешті завдяки створенню і повноцінному функціонуванню АРМА ми побачимо реальні доходи. До кінця лютого триває конкурс на керуючого Межигір'я. Сподіваємося, що з часом і цей об'єкт стане прибутковим", - говорить юридичний радник ТІ Україна Катерина Риженко.

Відмічається, що в 2015 році в рамках кримінального провадження щодо Януковича та його оточення на Межигір'я та інші активи наклали арешт. Потім справу направили до Національного антикорупційного бюро, а майно передали в АРМА.

Нагадаємо, Януковичу дали 13 років: "легітимний" відгукнувся з-за поребрика

Побіжний екс-президент України Віктор Янукович у рамках свого «легітимного» звернення до українців приміряв рясу святого – тепер над ним сміється вся мережа.

Янукович вважає, що рішення Оболонського райсуду, згідно з яким він повинен сісти у в'язницю на 13 років, не має нічого спільного з законом.

Янукович у Москві дав свою шосту за весь час втечі прес-конференцію.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Янукович розповів про своїх улюбленців на українських виборах 2019

Побіжний український екс-президент Віктор Янукович розповів про свої "переваги" на майбутніх виборах-2019 в Україні.

Про це він заявив на прес-конференції в Москві, передає "ХВИЛЯ".

Також Знай.ua" писав про те, що Янукович коротко розповів про життя в Росії: мене кинули, як лоха

На черговий "прес-конференції" в Москві побіжний президент Віктор Янукович розповів, як його "кинули" Німеччина, Франція і Польща, відповідав з папірця на питання російських пропагандистів про вибори в Україні і заявив, що "радий бачити без петлі на шиї" українського журналіста.