У Польщі сталося звіряче вбивство заробітчанина на ім'я Юрій Шай. Найстрашніше в цьому те, що з 26-річним хлопцем розправилися його ж співвітчизники – заробітчани з Донецької області. Трагедія сталася у місті Сосновець, Польща, в ніч з 2 на 3 лютого. Про це стало відомо з повідомлень місцевих ЗМІ.

Зараз злочинці затримані польською поліцією.

Нелюди посиротили двох дітей Юрія, які разом з дружиною Юрія чекали тата з заробітків.

Сім'я Юрія Шая звертається до небайдужих за допомогою, оскільки для перевезення тіла загиблого в Україну потрібна значна сума грошей.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Номер картки сестри — 4149 4978 4865 7500 “ПриватБанк”, Замінська Юлія Євстахіївна.

Номер телефону сестри: 097-43-23231.

Нагадаємо, страшна смерть наздогнала українського заробітчанина в Польщі: поліція розслідує всі обставини події.

До Польщі на будівельних роботах загинув український заробітчанин. Правоохоронці з'ясовують усі деталі трагедії.

Про це передає "Польське радіо".

Зараз вже відомо, що українець працював на будівництві супермаркету величезної мережі у польських Шамотулах, що знаходиться у Великопольському воєводстві. Відомо, що українець впав з даху і помер на місці.

"Ми отримали повідомлення, що у зв'язку з випадком на будівництві, потрібно забезпечити приземлення вертольота. Виявилося, що 52-річний чоловік, громадянин України, після падіння з даху, помер на місці", - повідомила представник повітової комендатури поліції в Шамотулах Евеліна грабова.

Трагедія сталася в суботу вдень. Обставини події вивчає поліція, прокуратура і Державна інспекція праці.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в мережі показали пекельні умови для українських заробитчан.

Також ми писали: смерть українського заробітчанина в Польщі: копи промовчали про найголовніше.

На будівельному майданчику у Вроцлаві, Польща, де споруджують офісний комплекс, загинув громадянин України. Про це повідомляють ЗМІ.

На українського робітничого обрушилися конструктивні елементи сходів. Щоб витягнути його, пожежники використовували підйомний кран, їм допомагали поліцейські і робочі. Операція з порятунку чоловіка тривала дві години, але не увінчалася успіхом.

"Однак, на жаль, 46-річного чоловіка не вдалося врятувати, він помер від отриманих травм", заявив прес-секретар міської комендатури поліції Лукаш Дутковяк.

Дивіться відео по темі: у Франції вбили українського заробітчанина