Українське бездоріжжя настільки втомило українців, що йому навіть повіту флешмоб під назвою "Гройсман, де дороги?" Ініціатором виступив користувач Ігор Хохловіч на своїй сторінці в Facebook.

"З огляду на, що разом зі снігом йдуть всі обіцяні Гройсманом дороги, пропоную флешмоб .. Давайте постити фотографії ям на дорогах з тегом: # ГройсманГдеДорогі?" - написав він і виклав кілька фото. Інформацію надав портал "Херсон-Типичный".

Далі знімки почали викладати і прості автомобілісти, і відомі політики, і навіть кандидати в президенти. Як видно на одному з фото, глибину вибоїн на проїзній частині відтепер вимірюють київськими тортами. А ширина деяких ям часто перевищує метр.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Користувачі небезпідставно зауважують:

"Шукайте поруч плакати Порошенко з Томос, Юля з" Я вірю "і Каплина з" В 4 рази знижу ". ЯК? Як вони по таким дорогам встигають їх встановлювати?"

Сам прем'єр-міністр 6 лютого на засіданні уряду відреагував на флешмоб. Гройсман нагадав, що в Україні дороги не ремонтувалися десятиліттями. Їх зношеність місцями становить 90%.

"Але я просив би розмежувати претензії. Зруйновані дороги які? Які не ремонтувалися. А відновлені нами дороги - в нормальному стані", - заявив прем'єр.

За його словами, розроблений план ремонту доріг, яким керівництву областей віддано розпорядження дотримуватися. А українців подякував за терпіння.

"Все області мають чіткий план завдань, який потрібно виконувати, щоб дороги були кращими. Я розумію, що поки не всі дороги, по яких їздять люди є якісними. Це правда. Але я точно знаю, що з кожним роком кращих доріг буде все більше . По крайней мере, як прем'єр-міністр, як наша урядова команда ми це гарантуємо, і ми це зробимо ", - прокоментував політик.

Також портал "Знай.ua" повідомив про те, що колишній міністр фінансів України Олександр Данилюк прокоментував діяльність Володимира Гройсмана на посаді прем'єр-міністра.

Також "Знай.ua" писав про те, що Солом'янський райсуд Києва зняв електронний браслет з екс-глави Державної фіскальної служби Мирослава Продана, якого підозрюють в незаконному збагаченні. Продану також повернули закордонний паспорт.

Крім того, "Знай.ua" повідомив, що разом з талим снігом, з карти України зникло траса Кропивницький-Миколаїв, яка викликає сором у чиновників і лють у водіїв.