У п'ятницю, 8 лютого, стало відомо про те, що національна поліція розпочала розслідування за заявою кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це повідомляє Департамент комунікацій Національної поліції.

Зеленський заявив, що за ним ведеться стеження невідомими особами.

Нацполіція за заявою Зеленського внесла відомості до ЄРДР за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.182 КК "Порушення недоторканості приватного життя".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

поліція
поліція

"7 лютого 2018 року один із кандидатів у президенти України звернувся до органів НПУ із заявою про зафіксовані факти стеження за ним та його співробітниками невідомими особами на дванадцятьох автомобілях у м.Одеса на фестивалі "Ліга сміху" з 30 січня по 4 лютого 2019 року", - сказано у повідомленні.

За словами кандидата у президенти та відомого шоумена, він помітив, що за ним стежать і після цього періоду по прибутті у Київ.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

На підставі ст. 214 КПК Нацполіція зареєструвала кримінальне провадження за цим фактом і розпочала досудове розслідування.

Нагадаємо, команда керівника студії "Квартал 95" зафіксувала на фото і відео декілька автомобілів із тонованими вікнами, які постійно стежать за пересуванням Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

В центрі Одеси легкові автомобілі із тонованими вікнами постійно супроводжують команду Кварталу 95. Змінюються лише номерні знаки машин та місце їх "дислокації".

До Одеси Володимир Зеленський прибув на зйомку фестивалю "Ліга сміху". Те, що він став об'єктом стеження його команда помітила відразу – вже з самого аеропорту хтось сів їм на хвіст.

Як повідомляв раніше Знай.ua, представниками кандидата в президенти Володимира Зеленського в Кривому Розі і Тернополі стали коміки Юрій Корявченков і Віктор Гевко, повідомляє "Українська Правда"

Про це повідомили в команді Зеленського в Facebook.

Також Знай.ua писав про те, що відомий український актор, телеведучий, шоумен і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський активно веде сторінки в соцмережах і часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя.