Окупаційна влада Донецька відмовляється видавати жителям окупованих територій російські паспорти, попри обіцянки, які уже кілька місяців лунають із боку Росії.

Про це розповів у Twitter блогер фашик Донецький, що проживає на окупованій території.

"Розмовляли з великим начальником так званого паспортного столу в Донецьку з приводу паспортів РФ. Чел каже, що швидше Аляску американці віддадуть, ніж місцевої ваті дадуть паспорта РФ, за одне питання Русні, мовляв - коли ж дадуть? -, можна вихопити в е * ло мораль: вата, чекай. Удачі", - написав він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, на окупованій частині Донбасу виникли чутки про видачу російських паспортів.

Про це повідомляє "Страна".
Джерело видання у Федеральній міграційній службі РФ заявило, що в Москві проходять наради робочих груп, де обговорюються шляхи видачі паспортів з триколором жителям невизнаних "республік".
Підставою стали прийняті Держдумою 18 грудня минулого року поправки в третьому (остаточному) читанні до закону "Про громадянство РФ".

Путін
Путін

При цьому президент РФ наділяється правом визначати категорії іноземців, які мають право на отримання російського громадянства в спрощеному порядку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, жителі окупованих територій Донецької та Луганської області змушені їздити на заробітки до Абхазії через жебрацькі умови.

Про це розповів український журналіст Денис Казанський у своєму мікроблозі.

Казанський пригадав, як раніше "патріоти" Донбасу насміхалися над заробітчанами із Західної України, які їздять в Європу на заробітки. І за іронією долі сьогодні "руській мір" довів жителів окупованих територій до того, що вони також змушені їздити на заробітки, лишень вже не в Європу, а в жебрацьку діру.

Також Знай.ua писав про те, що бойовики так званої "ДНР" ніяк не можуть вгамуватися і вигадують щодня нові знущання над мирним населенням.