В Україні на вихідні дні пануватиме суха і сонячна погода, буде без істотних змін. Лінія підвищеного атмосферного тиску блокує будь-які істотні опади у країні.

Про погоду повідомила синоптик Наталка Діденко. За словами синоптика, лише на крайньому півдні, в Криму, Приазов'ї, а також Херсонській та Миколаївській області буде хмарно і пройдуть невеликі опади.

"Вночі - мороз, -2−7 градусів, місцями -7−12 градусів, вдень або близько нуля, або 0 + 3 градуси. На півдні і заході тепліше: вночі 0−4 морозу, вдень +3 + 7 градусів", - повідомляє синоптик.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У Києві суботу-неділю (9−10 лютого) очікується суха погода з прохолодним повітрям: вночі -5−7 градусів, у околицях до -9 градусів, вдень близько нуля, в неділю до +2 градусів. На дорогах слизько.

Водночас Наталка Діденко попереджає про найскладнішому синоптическом дні на наступному тижні - у вівторок, 12 лютого:

"Набіжать сильні опади у вигляді дощу і мокрого снігу, вітер посилиться до штормових значень. Врахуйте цей прогноз".

Нагадаємо, народний синоптик Володимир Деркач зазначає, що в першій декаді лютого погода в Україні буде відносно м'якою.

Також портал Знай.uа писав, що, за словами Леоніда Горбаня, в першій половині лютого можливі навіть морози до мінус 25 градусів.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода на вихідні: українці нарешті відпочинуть від буйства стихії. У суботу, 9 лютого, сніг очікується на півдні і сході країни, на решті території без опадів.

У суботу, 9 лютого, сніг очікується на півдні і сході країни, на решті території без опадів.

В неділю, 10 лютого, на всій території України сухо і сонячно, на заході значне потепління.