ПриватБанк уже встиг продати через інтернет-додаток Приват24 близько 1,5 мільйона доларів, придбати - понад 402 мільйонів доларів.

Клієнти українських банків почали активно користуватися послугою онлайн-покупки валюти вже в перший день введення валютної лібералізації, повідомляє "Економічна правда"

Про це повідомляють представники банків.

"Приватбанк продав через інтернет-додаток Приват24 майже 1,5 мільйона доларів, придбав - понад 402 мільйонів доларів", - повідомляє прес-служба банку.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Крім того, онлайн Приватбанк продав понад 245 тисяч євро, купив - 131 тисячу євро.

Один із засновників monobank Олег Горохівський написав на своїй сторінці в Facebook, що клієнти банку з 7 лютого придбали майже 1 мільйон доларів.

"За день продали клієнтам понад 900 тисяч доларів, відкрили 6 тисяч валютних карт і залишки на валютних картах збільшилися на 750 тисяч доларів в еквіваленті", - написав він.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" повідомляв про те, що курс долара втратив на міжбанку ще 17 копійок і зафіксувався в рамках 26,99-27,01 грн за долар. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення фінансистів. У повідомленні говориться, що за останні три дні "американець" звалився на 51 копійку. Якби Нацбанк не скуповував надлишки долара, то котирування могли провалитися ще нижче. За оцінками скарбників, він в середньому придбав більше $ 50 млн.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в Україні з 7 лютого діє новий закон, який скасував 20 валютних обмежень для бізнесу і населення. Закон про валюту і валютні операції відтепер спростив для Української можливість поупки і інвестування валюти, а також інші операції з грошима

Як повідомляв портал "Знай.ua", державний "ПриватБанк" повідомив клієнтам радісну і веселу новина. Виявляється, офіційний акаунт банку в соціальній мережі Instagram пройшов верифікацію і отримав "синій кружечок" поруч з назвою. Про це в п'ятницю, 8 лютого, повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на заяву банку. Як повідомляють у банку, процес офіційної верифікації аккаунта банку Instagram тривала більше півроку. Дана опція дозволить клієнтам банку знайшовши сторінку бути впевненими в оригінальності і достовірності інформації.