днями в Харкові відбулося чергове судове засідання у справі ДТП на Сумщині, за участю Олени Зайцевої і Геннадія Дронова. Мати однієї з жертв смертельної аварії в Харкові виступила з гучною заявою, пообіцявши, що ніколи не пробачить ту, яка опинилася на лаві підсудних.

Харків'янка Світлана Винниченко втратила фатального ДТП на вулиці Сумській свого єдиного сина Олександра Євтєєва. Її нову заяву опублікував у своєму Facebook адвокат потерпілих Дмитро Марзони.

"Я не вірю в каяття Олени Зайцевої. Ці люди інші … Такі люди, як Зайцева, ніколи нас не зрозуміють. Ми різні. Навіть коли Зайцева сиділа навпроти мене в суді, вона не дивилася на мене, а, як собачка, постійно дивилася в рот своєму адвокатові, щоб врятувати себе", – згадує Світлана.

Вона впевнена, що такий Зайцеву зробили вседозволеність і неконтрольовані фінанси.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Коли я звернулася до неї, щоб віддати назад "подачку" у розмірі 50 тис. гривень, вона за дві хвилини дала мені номер карти. Вона не сказала: ці гроші ваші, викиньте якщо не треба. У кожного з нас є діти. Тепер, крім мене, у мене більше немає нікого. Я вимагаю покарання не заради помсти. Я роблю це в ім'я і заради пам'яті свого сина, щоб такого горя не знали інші матері ", – наголосила жінка.

В процессе #ЗайцеваДронов я не перестаю восхищаться силой духа людей, чьё горе просто невозможно осознать. Светлана...

Geplaatst door Dmitriy Marzoni op Woensdag 6 februari 2019

В коментарях до посту українці висловлюють співчуття жінці і вимагають справедливого суду для винуватців ДТП.

"Хочеться перемоги добра над злом і справедливості", "Дивуюся, що досі є люди, які вважають що Зайцева не винна", "Повісити прилюдно Зайцеву на очах її матері, ось це буде справедливо і урок всім іншим", – пишуть користувачі.

Нагадаємо, Зайцеву витягне на свободу скандальний прокурор, активісти б'ють на сполох. Зайцева може вийти на свободу.

Як повідомляв Знай. ua, Зайцева "купувала" мовчання жертв ДТП у Харкові. Жінка запевнила: ніякі гроші не потрібні, життя сина не купується.

Знай. ua писав, що криваве ДТП у Харкові: суд прийняв кардинальне рішення по Зайцевої та Дронову. Помилки в документах і результати експертиз.