Українці вирішили заробити на виготовленні документів. У мережі з'явилося оголошення, що придбати документи можна навіть без оплати авансу і повністю розрахуватися вже безпосередньо при отриманні.

"Винахідливі" українці тепер роблять водійські посвідчення для "сусідів". "Виробник" пропонує права будь-якої категорії — А, В, С — з можливістю обміну через шість місяців. Про це пише портал "Політека".

перевірка водійських прав
перевірка водійських прав

Так, на облаштування водійських прав для поляків пускають в хід бланки з Криму і Донецька, законність яких перевірити практично неможливо. Такі послуги користуються у поляків великим попитом, адже там позбутися прав за неправильну їзду дуже легко.

поліція
поліція

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Автоексперти зазначають, що бланки, на яких видають українські права, було вивезено з Криму і Донбасу і повинні значитися в базі МВС як втрачені, хоча, можливо, до реєстру потрапили не всі документи.

"Я вважаю, що ці пропозиції з продажу посвідчень робляться на підставі прав, які залишилися виданими в Криму чи Донецьку. Потім в чиї руки потрапили чисті бланки, ось вони й організували бізнес", — зазначає фахівець.

Варто нагадати, що Нова Пошта встановила новий рекорд по кількості доставок – 174 млн посилок в 2018 році. Це на 20% більше, ніж у 2017. Найбільше відправлень оформляли бізнес-клієнти Нової Пошти, кількість сформованих ними посилок за рік збільшилася майже на чверть.

У Новій пошті зазначили, що основний драйвер зростання ринку експрес-доставки — це великий і середній e-commerce. Українці замовляють все більше посилок з-за кордону — доставлено 2,7 млн міжнародних відправлень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в 2019 році в Україні відбудеться значне зростання цін – на 6,3% проти 9,8% у 2018-му році. Національний банк України (НБУ) опублікував інфляційний звіт. Причиною для зростання цін стане підвищення зарплат і тарифів. Це призведе до того, що збільшаться виробничі витрати бізнесу і зросте споживчий попит.

Нагадаємо, євробляхи за 500 доларів: як розбагатіти на нерозмитнених авто.

Як повідомляв Знай.uа ПриватБанк приготував приємний подарунок українцям: документи не потрібні.

Знай.uа писав, Зеленського сховали куди подалі: сиди до березня і не висовуйся.