Українцям порадили готувати до нових погодних гойдалок, до того ж місяць лютий ще покаже свій справжній характер.

Про те, чого чекати українцям до кінця останнього місяця зими, розповів народний синоптик Леонід Горбань, передають "Факти".

За прогнозом фахівця, українцям не слід ховати теплі речі та діставати весняні, адже скоро місцями термометр покаже 25 градусів нижче нуля, але до кінця наступного тижня на кілька днів знову прийде відлига.

морози

До кінця зими в Україні будуть спостерігатися температурні гойдалки, а на наступному тижні очікується сильне похолодання.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"До кінця наступного тижня на кілька днів знову прийде відлига. Після неї тиждень будуть невеликі морози (до 5 градусів). Потім очікуються два-три теплих дня, а в кінці лютого знову вдарять морози до 10-15 градусів", — розповів синоптик, зазначивши, що така низька температура має всі шанси протриматися майже до середини березня.

Додамо, синоптик Наталя Діденко спрогнозувала погоду на наступний тиждень і повідомила, що на початку робочого тижня знову очікується потепління, вдень стопчики термометрів триматимуться на позначках трохи вище нуля.

Нагадаємо, синоптики попереджають про сніжний апокаліпсис. Уже у вівторок, 12 лютого, Україну знову накриють снігопади з дощем.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Горбань запевняє, що не відступлять морози у березні. Весна ж в 2019 році в Україні буде пізньою.

Також Знай.ua писав, що танення льдовиків може викликати екстремальні зміни погодних умов і спровокувати непередбачувані зміни температури по всьому світу, що призведе до кліматичного хаосу на планеті.

Дивіться: Які погодні сюрпризи готує українцям 2019 рік