Вже давно можна було б встановити, чи була винуватиця кривавого ДТП у Харкові Олена Зайцева під дією наркотиків, якби не саботаж слідчих і не цинічні маніпуляції родичів сумнозвісної автоледі.

Про це в понеділок, 11 лютого, повідомляє видання "Факти" з посиланням на слова директора Держустанови "Центр психічного здоров'я і моніторингу наркотиків і алкоголю" Сергія Шуму. Слідчі стверджували, що потрібно знати точну кількість опіатів в крові Зайцевої, однак це, на думку експерта, брехня. Брехня, з метою якомога довше затягнути слідство, потягнути час, не віддати "бідолаху Зайцеву" в лапи правосуддя і не дати здійснитися того, чого вона заслуговує. Адже наявних у слідства даних цілком досить, щоб винести вердикт.

«Це є маніпулятивними методиками для того, щоб відвернути увагу від самого факту наявності того або іншої психоактивної речовини. У даному випадку токсикологія показала, що це психоактивна речовина було і цього вже достатньо для того, щоб скласти висновок, затверджений спільно з МВС і Моз» заявив експерт.

Тим часом, родичі Зайцевої вдалися до хитрощів, щоб винуватиця трагедії уникла відповідальності. Про це розповів під час засідання суду Ігор Берченко, дочка якого загинула в ДТП.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

За словами чоловіка, сім'я Зайцевої вдалася до ряду цинічних прийомів, які, втім, не пройшли. Адвокати хотіли долучити до справі медичну експертизу про поганий стан здоров'я обвинуваченої, а саме те, що їй був діагностований ряд важких захворювань вегето-судинну дистонію, пролапс серцевого клапана і посттравматическую енцефалопатію. Батька загиблої дивує те, як Зайцевої з таким «букетом» хвороб могли видати водійське посвідчення.

Нагадаємо, раніше мати жертви Зайцевої вразила силою духу: я не вірю в каяття, але роблю це заради пам'яті сина.

днями в Харкові відбулося чергове судове засідання у справі ДТП на Сумщині, за участю Олени Зайцевой і Геннадія Дронова. Мати однієї з жертв смертельної аварії в Харкові виступила з гучною заявою, пообіцявши, що ніколи не пробачить ту, яка опинилася на лаві підсудних.

Нагадаємо, Зайцеву витягне на свободу скандальний прокурор, активісти б'ють на сполох. Зайцева може вийти на свободу.

Як повідомляв Знай. ua, Зайцева "купувала" мовчання жертв ДТП у Харкові. Жінка запевнила: ніякі гроші не потрібні, життя сина не купується.