Постраждалі та родичі загиблих в кривавій ДТП на Сумській у Харкові, в результаті якої загинули 6 людей, заявили, що вважають провину Зайцевої значно істотніше, ніж іншого підсудного у цій справі Геннадія Дронова.

Про це стало відомо завдяки озвученими на судових дебатах думкам учасників резонансної справи, пише "Обозреватель".

Так, потерпіла Оксана Нестеренко заявила, що не вірить у каяття Зайцевої, і вважає, що вина Дронова в цій аварії не відповідає тому покаранню, яке вимагає для нього прокуратура (10 років ув'язнення).

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нестеренко та її захисник Олександр Дрижанов вважають, що покарання для Дронова повинно бути м'якше, ніж для Зайцевої, так як вина дівчини більше. Зазначається, що до цієї думки приєдналися й інші постраждалі.

Нестеренко також розповіла, що ДТП серйозно вплинула на здоров'я її батька, який помер від онкології. "Цей процес є показовим, і ми чекаємо справедливого вироку на нашу користь", – резюмувала вона.

Варто нагадати, що вже давно можна було б встановити, чи була винуватиця кривавої ДТП у Харкові Олена Зайцева під дією наркотиків, якби не саботаж слідчих і не цинічні маніпуляції родичів сумно відомої автоледі. Про це заявив директор Держустанови "Центр психічного здоров'я і моніторингу наркотиків і алкоголю" Сергій Шума.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що днями в Харкові відбулося чергове судове засідання у справі ДТП на Сумській, за участю Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. Мати однієї з жертв смертельної аварії в Харкові виступила з гучною заявою, пообіцявши, що ніколи не пробачить ту, яка опинилася на лаві підсудних.

Нагадаємо, у Києві підлітки облюбували нову смертельну гру: екстрим, швидкість, мета - вижити.

Як повідомляв Знай.uа спиртовоз перекинувся на кордоні: кмітливі росіяни миттєво зорієнтувалися й стали зірками мережі.

Знай.uа писав, в Києві сталася серйозна ДТП з дитиною, зіткнулися дві іномарки: одна влетіла в дерево, інша - в стовп.

UPD: 17:00 // У суді оголосили перерву. Дебати продовжать завтра, 12 лютого о 14:00 UPD: 16:50 // Заслухали у суді й Ігора Берченко. Чоловік в аварії втратив доньку Діану Берченко. Ще одна його донька Оксана Євтеєва отримала травми. Нині слухають їхню захисницю Ларису Матвееву. UPD: 15:30 // Потерпіла у справі Оксана Євтєєва, яка втратила в аварії чоловіка та сестру, а сама отримала травми, просить для обох водіїв 10 років колонії. "Рішення по цій справі може або збільшити кількість аварій на дорозі, або ні. Мого коханого чоловіка це не поверне, але, я вважаю, воно може врятувати чиюсь іншу родину", - Оксана Євтєєва. UPD: 15:15 // "Щодо строку - ці строки вони обмежуються кількістю якихось років. У загиблих ні одного року немає. У потерпілих, нам треба приймати себе такими, які ми є. Не такими , якими ми були до аварії", - сказала потерпіла у справі Жанна Власенко. UPD: 14:50 // У суді заслухали ще 3 потерпілих - це Людмила Фабріс, Микола Пономаренко та Тіна Шевцова. Усі вони втратили рідних в аварії. Усі трое заявили, що не вірять у щире каяття Олени Зайцевої. UPD: 14:24 // На дебатах слухають потерпілу Оксану Нестеренко. Вона говорить: не вірить у каяття Олени Зайцевої та каже, що вина Дронова у цій аварії не відповідає тому покаранню, що вимагає для нього прокуратура (10 років ув'язнення, -ред). Нестеренко та її захисник вважають, що покарання для Дронова має бути м'якшим ніж для Зайцевої. "Цей процес є показовим і ми чекаємо на справедливий вирок на нашу користь", - каже Нестеренко. __________________ У Харкові продовжуються судові дебати у справі про аварію на Сумській. Сьогодні в Київському райсуді заслухають потерпілих та адвокатів Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. Минулого засідання виступали прокурори. Вони просять для обох водіїв 10 років колонії. Обвинувачення вважає: доказів у справі зібрано достатньо. Нагадаємо, аварія сталася у жовтні 2017 року. Тоді на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова зіштовхнулися Фольксваген та Лексус. Останній відкинуло на тротуар, де стояли пішоходи. Шестеро людей загинули. Ще шестеро – зазнали травм.

Geplaatst door UA: Харків op Maandag 11 februari 2019