Сильні опади зовсім скоро накриють Україну. Хоча люди можуть порадіти парі безхмарних днів. Про це повідомила народний синоптик Наталка Діденко на офіційній сторінці в Facebook.

"На вихідних погода в Україні буде без особливих змін. Вночі - мороз, 2-7, місцями -7-12 градусів, вдень або близько нуля, або 0 +3 градуси. Якщо ви на півдні чи заході - тепліше, вночі 0-4 морозу, вдень 3 +7 градусів", - повідомила метеоролог.

У Києві в суботу-неділю вночі -5-7 градусів, на околицях до -9 градусів, вдень близько нуля, в неділю до +2 градусів. На дорогах слизько.

"В найближчому синоптичному майбутньому складним виявиться вівторок, 12 лютого - набіжать сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, вітер посилиться до штормових значень", - зазначила Діденко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що на вихідних погода не принесе якихось несподіванок. А ось на початку наступного тижня слід готуватися до сюрпризів. В Україні знову похолодає і передбачаються нові снігопади.

Народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди на березень 2019. Раніше він повідомляв, що лютий в Україні буде досить морозним, особливо в середині місяця.

Горбань запевняє, що не відступлять морози у березні. Весна ж в 2019 році в Україні буде пізньою.

"Приблизно з 3 по 7 березня температура буде досягати мінус 13-14 градусів у північних областях. У Києві буде мінус 10-12.На півдні України буде тепліше", - говорить він.

Нагадаємо, температурні гойдалки розхитають нерви українців. У найближчому синоптическом майбутньому складним виявиться вівторок, 12 лютого.

Як повідомляв Знай. ua, синоптик шокував новим прогнозом. Березень 2019 року не побалує українців теплом.

Знай. ua писав, що синоптики розповіли, коли українці побачать сонце. Стихія познущається над українцями.