Національний банк України знизив курс євро аж на дев'ять копійок. Українці, що скажете?

Сьогодні, порівняно з вчорашнім днем, курс євро впав. Вчора валюта коштувала ще тридцять гривень п'ятдесят дев'ять копійок, а сьогодні вже тридцять гривень п'ятдесят копійок. Варто відзначити, що сто євро коштують 3050.7665 гривень, а от вчора ці ж сто євро коштували 3059.9571 гривень. Дані цифри, вказані на сайті НБУ.

Примітно, що курс валют з кожним днем то росте, то падає. Однією з причиною падіння євровалюти зарубіжні засоби масової інформації називають підготовку до Brexit.

Експерт Олександр Охріменко вважає, якщо ви збираєтеся зберігати гроші протягом 5-10 років, тоді було б доречно 50% заощаджень зберігати в доларах, а 50% – в євро. Тому що за 10 років ситуація може змінитися дуже істотно. Але якщо будете перекладати з однієї валюти в іншу, точно програєте. Грати в долар-євро можна тільки з дуже великими сумами. Але якщо ви плануєте збирати гроші або розпорядитися ними найближчим часом, то ваш варіант - це гривня.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, якими будуть курси валют в 2019 році. Валюта Сполучених Штатів Америки може подорожчати на тридцять гривень за долар. В даному випадку євро ж коштуватиме тридцять три гривні. Поки всі ці прогнози довгострокові, гривня зміцнюється.

Також портал Знай.uа писав про винагороду від Приватбанку. Нещодавно відбулося пограбування одного з відділень Приватбанку в Рівненській області. За будь-яку інформацію, яка допоможе зловити грабіжників, співробітники Приватбанку обіцяли сімдесят п'ять тисяч гривень.

Знай.uа повідомляв, що в Києві викрили аферу, завдяки якій два співробітники столичних підприємств складали в кишеню все, що повинно було піти до бюджету країни у вигляді податків.