22 лютого закінчується пільговий період розмитнення евроблях. Але і ті "поблажки" влади не всім по кишені. Більшість власників євроблях думають, куди подіти авто і збувають їх за копійки. Сьогодні на сайтах оголошень можна знайти автомобіль за 500 доларів. Для чого їх купують?

На перший погляд здається, що покупка "евробляхи", розмитнення якої обійдеться в 2-3 рази дорожче її вартості – не має ніякого сенсу. Але це не так. Тим більше, що розмитнювати її не обов'язково, - пише "Автовод".

Запчастини для вашого авто

Якщо у вас вже є автомобіль, йому рано чи пізно знадобиться ремонт, заміна деяких частин. Краще всього, якщо це будуть оригінальні запчастини. Якщо ви купите таку ж нерозмитнну іномарку, то надовго позбавите себе від турбот з пошуку запчастин.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Новий бізнес

Якщо є невеликий стартовий капітал, то можна почати власний бізнес з розбирання автомобілів. Вам потрібно орендувати приміщення, придбати з десяток старих іномарок однієї марки і моделі, найняти фахівця, який зможе їх розібрати. Деталі з авто можна продавати через інтернет і непогано на цьому заробити.

Тюнінг і автоспорт

Для поїздок на природу можна купити старенький позашляховик в пристойному стані. Нехай навіть на єврономерах. Головне — не виїжджайте на ньому на великі дороги.

Додамо, депутати заговорили про продовження пільгового періоду для розмитнення автомобілів на єврономера, оскільки не всі бажаючі у відведений термін встигнуть розмитнити. Зараз на митниця спостерігається ажіотаж, все більше автомобілістів хочуть отримати українські номери.

Нагадаємо, на словацької митниці стався неприємний інцидент. Український журналіст зняв, як митник намагався здерти хабара з водія, який віз розмитнювати авто.

Як повідомляв раніше Знай.іа кандидати в президенти обіцяють дешеві евробляхи. Так Вілкул запевняє, що розмитнення не буде коштувати дорожче тисячі євро.

Знай.іа писав, що українці, які не змогли розмитнити "евробляхи", масово збувають автомобили буквально за ціною смартфона.