В соціальній мережі Твіттер з'явився пост одного з користувачів Алекса Афоніна. Молодий чоловік виклав в мережу фотографію, де дівчина біля футбольного стадіону розгорнула прапор України. Варто відзначити, що фото зроблено на Донбасі.

Хлопець підписав фото, передавши привіт усім від своєї подруги.

Начебто нешкідливий вчинок, тим не менш фолловери разділились в думках, як це часто буває. До речі, одна частина підписникв підтримали дівчину, але разом з тим висловили своє занепокоєння за життя українки. Друга ж частина користувачів соцмережі Твіттер розкритикували дівчину і почали ображати хлопця за даний вчинок.

Багато користувачів порадили дівчині навчитися швидко бігати, так само як вона робить фото. Мовляв, швидко дістала фотоапарат, сфотографувалась і також швидко втекла. Спричинено це тим, що відомого всім Рибака по-звірячому вбили за український прапор. Про це і нагадали коментатори дівчині.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадаємо, бойовики з Російської Федерації розташували на кордоні з Україною бойову техніку і готують вторгнення в нашу країну.

"Знай.uа" писав про те, що дев'ятий холостяк українського шоу розповів, які дівчата йому подобаються. Микита Добринін зізнався, що потребує турботи і тепла. Саме тому і прийшов на проект "Холостяк", де має намір знайти свою справжню любов.

"Знай.uа" повідомляв, що дівчина в гонитві за красою скинула сто сорок кілограм зайвої ваги. Причиною тому стало бажання народити дитину, але з-за проблем із зайвою вагою дівчина і її чоловік не могли здійснити свою мрію - стати батьками.