13 лютого колишньому акціонеру "ПриватБанку" Ігорю Коломойському виповнюється 56 років. За час свого перебування на різних керівних посадах він встиг собі зажити досить різноманітної репутації.

Та найбільше запам'ятилися його "афоризми" – приміром, оте саме "Пішли каву пити", кинуте після суперечки із журналістами, досі ніби анекдот.

В його уявному словнику чимало таких фраз, над якими кепкували і обговорювали всі, ось кілька з них:

"Життя - це супермаркет, бери що хочеш, але каса - попереду ".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Крім українського? Ізраїльський і кіпрський ... В Конституції написано, що заборонено подвійне громадянство. А потрійне не заборонено".

Ігор Коломойський, колишній акціонер "ПриватБанку"
Ігор Коломойський, колишній акціонер "ПриватБанку"

Та найчастіше жартували про Коломойського актори Студії "Квартал 95". Багато хто закидував Зеленському і команді, що нібито він "виконує особисте замовлення олігарха", той в свою чергу запевняв – може жартувати про кого завгодно без вказівок. Як воно насправді, судити не нам, згадаємо найкращі номери кварталівців на цю тему.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Чого варта тільки уявна суперечка Коломойського і Порошенка про те, хто кого звільнив із ПриватБанку, або як олігарх, котрого грав Зеленський, разом із Ахметовим обговорюють кандидатуру майбутнього президента України:

"Уяви жарт: знаєш чому Коломойський вийшов злий зі стриптизу? Бо залишився без привату"

"Квартал 95" у Івано-Франківську
"Квартал 95" у Івано-Франківську

Коломойського зображав "Квартал 95" і в зовсім іншому світлі: коли той зарвався у кабінет владних чиновників, аби покарати за образливі слова про Мосійчука, хоча сам не надто приємно про нього відгукнувся.

Ігор Коломойський, колишній акціонер "ПриватБанку"
Ігор Коломойський, колишній акціонер "ПриватБанку"

"Кролик, шоколадка, шкаф" – так замість імен називав Зеленський своїх "опонентів".

Дивіться: Найкращі жарти "Кварталу 95" про Коломойського

Нагадаємо, колишній чиновник МВС звернувся до Порошенка.

Як повідомляв "Знай.ua", лідер політичного руху "Слуга народу", кандидат у президенти України Володимир Зеленський знову не тільки зміцнив, а й підвищив свої позиції у соціальних рейтингах. Також "Знай.ua" писав, серіал виробництва "Кварталу 95" під назвою"Слуга народу 3"хотіли не пропустити на екрани