Повір'я

Існує звичай, коли ви лягаєте спати, то можете згадати на листочку, про якого судженого мрієте. Слід цей листочок загорнути в нову шовкову ганчірочку і ні з ким не розмовляти. Обранець повинен з'явитися вам уві сні і сказати, як саме ви зустрінетеся. Після цього листочок спалюють.

Також в цей день потрібно спекти печиво у вигляді сердечок, а деякі посолити і в деякі покласти монетки. Потім їх подають гостям, якщо комусь попалася монетка або солоне печиво, того чекає успіх в любовних справах.

Ще купують букет і йдуть до озера, в воду або на лід кидають по одній квіточці , примовляючи свої бажання. Якщо вам ніхто не перешкодить, вони збудуться.

Особливе важливе для закоханих повір'я - сьогодні прийнято призначати заручини або грати весілля, так як та пара, яка побереться в цей день, буде щаслива і проживе дуже довго разом. Природно, це свято ідеально підходить для пропозиції.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Прикмети

Сьогодні молоді дівчата вранці можуть вийти і подивитися на небо, якщо на ньому багато птахів, то і залицяльників буде багато, а якщо серед них була синиця, то чоловік буде легковажним, хоч і добрим. Якщо побачили горобчика, то чоловік буде працьовитим, але небагатим. А якщо був орел або шуліка, то чоловік хоч і буде красивим, але буде мати коханок.

Воронів дівчата намагалися не помічати, тому що вони віщували впливового і жорсткого чоловіка. Ідеальний птах - снігур. Тоді молодий чоловік буде молодим і прекрасним принцом на білому коні. А якщо побачили голуба, то чоловік буде добрим і багатим, а діти здоровими і життя прекрасним.

Якщо ж вийшовши на поріг дівчина бачила собаку, і вона обнюхувала взуття, то чоловік буде вірним і відданим, однак підкаблучником. Кіт віщує легковажного судженого.

Ще питали ім'я першого чоловіка, якого зустріли, таким і буде ім'я чоловіка. А якщо дівчині промовчали у відповідь, то не скоро вона заміж вийде. Якщо ж чоловік пройшов не один, а з жінкою, то краще не питати його імені, адже жінка може вас неправильно зрозуміти.

До речі, якщо ви сьогодні вранці зустріли жінку з коляскою, то скоро вас чекає поповнення в родині, а якщо дітей у неї було більше одного, то вас чекає дуже вдале заміжжя.

Нагадуємо, нове подорожчання транспорту остаточно розлютило українців, куди вже більше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ПриватБанк показав, чим обернувся обмін валют онлайн

Нагадуємо, Світлана Фус популярний український дієтолог, експерт по здоровому харчуванню, розповіла всю правду про цукор і напої, в яких він міститься.

День святого Валентина