Міністр зв'язку в Донецькій Народній Республіці Віктор Яценко розповів, що компанія Google хоче в "ДНР" встановити своє обладнання. Такою інформацією він поделилися на одом з російських телеканалів НТВ.

Зі слів Яценко, Google, розуміючи, що у них є складнощі з пирингом (угода інтернет-провайдерів про обмін трафіком між своїми мережами - ред.) На платформах України, запропонував розмістити в Донецьку, власне обладнання - кешувального, яке дозволить зробити більш комфортним, швидким доступ до таких сайтів, як YouTube і Google.

найцікавіше те, що ніяких коментарів від Google не було.

Міркуємо логічно, компанія запропонувала встановити обладнання в ДНР. Так, ініціатива була від Google. Значить, саме вони повинні були першими опублікувати інформацію про дану подію. Але цього не сталося.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Йдемо далі... Цілком імовірно, що міністр зв'язку Віктор Яценко запустив "качку", але для чого це йому? Бажає признання народу? Мовляв, подивіться який я красень, домовився з Google.

Чекаємо офіційного підтвердження від "компанії-ініціатора".

Нагадаємо, в "ДНР" чекають вторгнення ВСУ. Бойовиків огорнула паніка. Едуард Басухин заявив, що вони чекають наступ з української сторони після смерті Захарченко.

"Знай. ua" писав, що Google безкарно риється в даних користувачів. Ми зібрали для вас поради як захистити себе і всі свої дані від стороннього втручання.

"Знай. ua" повідомляв про масштабне оновлення гугл-перекладача. Однією з головних змін є можливість перекладу документів.