На Закарпатті 10-ти річний хлопець з села Боржавське, помер від смертельної дози отрути.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що за попередньою інформацією хлопець випив сильну отруту цілком випадково. Це сталось у реанімаційному відділенні місцевої лікарні. Лікарі вже не зуміли його врятувати.

Разом з тим варто відзначити, що у неділю, 10 лютого, на борту літака авіакомпанії МАУ рейса "Афіни-Київ", що мав вилетіти до України о 15:00, виявили речовину невідомого походження.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У повідомлення йдеться, що рейс довелося відтермінувати.

"На борту рейса PS354 в салоні літака борпровідниками була знайдена речовина невідомого походження. Судину із невідомою речовиною передано на експертизу до компетентних органів", - йдеться у повідомленні.

Крім того варто відзначити, що у Києві вже встигли зафіксувати кілька випадків отруєння небезпечною отрутою талієм. Так, у столиці підтвердився четвертий епізод. Такого не траплялося з 1980-х років.

Отруївшись талієм, який перевищив норму в організмі в 1000 разів, пішов з життя студент НАУ Максим Білоконь.

Коли результати аналізу доставили з Німеччини, було вже пізно, хлопець впав у кому. Його батько і друг батька також на лікуванні, симптоми аналогічні. Небезпека як і раніше актуальна, тому що джерело отрути і мотив отруйника (-їй) невідомий.

Адвокат вважає, що причина отруєння криється в автомобілі, на якому їздили постраждалі син і батько Белокони. Її підтримали і хіміки, які припускають, що відкритим джерелом небезпеки можуть бути прострочені пестициди.

Як це часто трапляється, поліція в розслідуванні не просунулася.

Інший постраждалий від отруєння - водій Вадим Кисельов. Чоловік теж працював таксистом, але їздив на зовсім іншій машині.

Вперше про отруєння талієм в Києві заговорили в 1987 році, це пов'язано зі звірствами серійної вбивці, яка працювала посудомийкою. Вона була останньою страченої в УРСР жінкою.

Отруєних талієм, якщо вижити їм вдасться, чекає тривалий процес відновлення – від року і, можливо, до кінця життя. За підрахунками, після виписки з лікарні кожен місяць мінімальної реабілітації коштуватиме 10 тисяч гривень.

Нагадаємо, свято обернулося жахливою трагедією, десятки загиблих.

Як повідомляв "Знай.ua", похорон Децла перетворився на справжнє пекло.

Також "Знай.ua" писав, що загадкові смерті Децла, Avicii, Честера Беннігтона та інших.

Зі шкільного автобуса із симптомами отруєння шпиталізували 12 дітей