В Індії загинули 39 людей після отруєння саморобним алкоголем. Ще близько 20 опинилися в реанімації. Відомо, що випадок не одиничний, злочинці працюють на півночі країни й поширюють отруту в різних містах.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання The Guardian.

За інформацією правоохоронних органів, смертельних інцидентів було два. Один стався в штаті Уттар-Прадеш, де загинуло 26 людей, а інший в сусідньому штаті Уттаракханд, де загинуло 13 людей.

Поліція встановила, що саморобний алкоголь містив токсичний метанол. Також повідомляється, що копи заарештували 8 підозрюваних по справі. Владою обох штатів тимчасово було відсторонено від служби 35 чиновників, серед яких 12 поліцейських.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Випадки отруєння неякісним алкоголем в Індії не є рідкісними. Оскільки багато жителів не можуть дозволити собі ліцензовані напої, вони часто купують нелегальне спиртне, куди додають хімікати.

Варто нагадати, що в центрі Одеси, в квартирі знайдено тіла трьох молодих людей у віці 18-29 років. Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області. Зараз вже відомо, що поліція виявила чоловіків 1989, 1994 та 2000 років народження, які нібито проживають на території Одеської області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві вже встигли зафіксувати кілька випадків отруєння небезпечною отрутою талієм. Так, у столиці підтвердився четвертий епізод. Нещодавно неприємна тема піднімалася в студії ток-шоу "Стосується кожного" на "Інтері". Отруївшись талієм, який перевищив норму в організмі в 1000 разів, пішов з життя студент НАУ Максим Білоконь.

Нагадаємо, рецепти від грипу та застуди від відомого радянського лікаря.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові під вагою снігу обвалився дах гаражного кооперативу: є постраждалі.

Знай.uа писав, зірку серіалу "Фізрук" екстрено госпіталізували.