Відомий український виконавець Святослав Вакарчук розповів про трьох головних якостях, які повинні бути притаманне президентові.

Артист зазначив, що найголовніше - це цінності, які стоять за майбутнім президентом. Також він додав: "Не гасла на білбордах, а конкретні дії. Не яскравість передвиборних кампаній, а те, як він веде себе в реальному житті. Для того, щоб я міг проголосувати за того чи іншого кандидата в президенти, повинні бути виконані три умови".

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Обьясним по порядку. Перше умови полягає в тому, щоб кандидат якомога більше спілкувався з людьми, давав інтерв'ю, виступав у програмах без суфлера і так далі. Тобто, щоб не було тільки "глухих" рекламних кампаній, таких як білборди.

Друга вимога ґрунтується на тому, щоб кандидат у президенти України вів себе так як в реальному житті. Не маскувався за яскравістю, впізнаваністю і так далі. Лицемірство завжди помітно. А людина, яка веде себе по-різному заради вигоди, вже лицемірить. Тому Святослав Вакарчук переконаний, що тільки щирість повинна бути притаманна президенту.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

І головна умова - це цінності. Що за душею у кандидата? Логічно, що якщо ця людина хороший сім'янин - чоловік або дружина, батько, можливо, вже бабуся або дідусь. Адже тільки той чоловік, який зміг побудувати свою маленьку імперію, зможе зробити щось більше для країни. Адже все починається з маленького.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук відповів на гострі запитання українців.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Вакарчук висловив свою думку з приводу Томосу.

Знай.uа писав, що в Анатолія Гриценка натякнули навіщо їм лідер "Океану Ельзи" Вакарчук.