На наступному тижні погода в нашій країні кардинально зміниться: після похолодання протягом кількох днів на українців очікує потепління, місцями до +11 градусів.

Погода в Україні в кінці тижня і на вихідних зустріне нас дощами і мокрим снігом на заході, півночі і в центрі країни, про що розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі. Вона зазначила, що на півдні України буде сухо.

Прогноз погоди на території нашої країни в період з 18 лютого по 20 лютого опадів не обіцяє.

Діденко підкреслила: "Опади малоймовірні, стане більше сонця і чистого неба. Однак разом з потеплінням і сонячним підігрівом посилиться танення льоду, снігу, на дахах будуть висіти бурульки. Будьте уважні!".

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Погода у Києві буде хмарною, сонце буде показуватися рідко. Стовпчики термометрів опустяться до -4 градусів вночі, а вдень піднімуться до + 3 градусів. На дорогах ожеледиця.

З 18 по 20 лютого в українській столиці прогнозується суха погода з незначним нічним похолоданням і невеликим денним потеплінням.

Синоптик обнадіяла українців: "Сонце поступово набирає яскравість, градуси підвищуються, більше веселих калюж, лютий долає середину. Ці скромні ознаки наближення весни і додають нам сили і радості".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що добігає кінця період, коли автомобілі на єврономерах можна розмитнити на пільгових умовах і не зовсім зрозуміло, для чого їх купувати на даний момент. Експерти розповіли українцям, з якої причини машини без української реєстрації все ж користуються популярністю і для чого їх варто купувати.

Як повідомляв портал "Знай.иа": 93-річна мешканка України стала найгнучкішою бабусею нашої країни, оскільки сіла в такому поважному віці на поздовжній шпагат. Варто також відзначити, що світовий рекорд належить 95-річній пенсіонерці, тому через два роки можна буде пробувати бити рекорд.

ТакожЗнай.иа" писав, що чинний український президент зганьбився під час свого приїзду в Харків. Журналісти випадково помітили, як люди в цивільному одязі схопили і потягли в підворіття чоловіка, який голосно висловлював невдоволення політикою гаранта.