Підлітки влаштували небезпечні ігри просто на дорозі, наганяючи паніку на водіїв. Забавлялися "дітки" на очах у дорослих, які мовчки за всім спостерігали.

У п'ятницю, 15 лютого, у Миколаєві три дівчинки підліткового віку влаштували собі своєрідну розвагу на проїжджій частині, створюючи тим самим аварійну ситуацію для водіїв.

Підлітки переходили по пішохідному переходу по вул. Адміральській, в районі перетину з вул. Шнеєрсона. Дівчата, проходячи по переходу, навмисно піднімали високо ноги перед машиною, нібито переступаючи якийсь предмет. В результаті таких маніпуляцій деякі водії зупинялися і виходили перевіряти, що потрапило їм під колеса, або ж здавали назад і об'їжджали неіснуючу перешкоду.

Відповідне відео на своїй сторінці розмістив місцевий канал "Ніс-ТВ".

Небезпечні ігри

15 лютого близько 16:00 купка підлітків влаштувала небезпечні розваги на перетині Адміральської та Шнеєрсона. Дітлахи безупинно перебігали вулицю перед автівками та робили вигляд начебто на дорозі є якась перепона, тим самим збиваючи водіїв з пантелику. Але підлітки навіть не замислюються, що така гра може призвести до трагічних наслідків.

Geplaatst door ТРК "Нис-ТВ" op Vrijdag 15 februari 2019

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, українські підлітки масово захопилися небезпечним хобі. Це екстремальне і небезпечне захоплення серед підлітків називається руфінг. Підлітки піднімаються на дах висоток заради ефектних кадрів, які після цього публікують в соцмережах.

Так, у Києві дівчина підліткового віку забралась на дах хмарочосу і почала виконувати небезпечні трюки, які без потрібної фізичної підготовки і страховки могли закінчитися трагедією. Місцева жителька помітила "руфінгістку" і зателефонувала рятувальникам.

Як повідомляв портал Знай.ua, психилоги назвали причину підліткової жорстокості.

Також Знай.ua писав, українським підліткам масово зриває дах моторошна забавка - сотні підлітків балансують на межі життя та смерті харади селфі.