На Мелітопольському шосе в місті Бердянську, поблизу повороту на вулицю Ярослава Мудрого, утворилася тріщина, яка повністю перетинає магістраль. Спочатку це викликало підозру, що це може бути подальший провал колектора.

Відповідно до інформації адміністрації Бердянськводоканалу, мережі підприємства в даному місці відсутні. Уздовж Мелітопольського шосе насправді проходить пластикова труба колектора, проте розташована вона в іншому місці, на відстані від тріщини.

Як стало відомо, на даній ділянці пролягали труби тепломережі, які в даний час ні до чого не підключені. З цієї причини не виключають ймовірність, що осідання ґрунту може статися через них. Однією з версій є ймовірність впливу зливових каналізацій на розлом, що проходять під землею на цій ділянці.

Проте в п'ятницю, 15 лютого, невеликий розлом на дорозі став трохи ширше. Під вантажем проїжджаючих машин асфальтне покриття просідає і вже утворилася ще одна тріщина. Крім того, тріснув також тротуар, який йде уздовж дорожньої магістралі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Заступник міського голови Бердянська Григорій Горячев розповів: "Ми виявили переміщення грунту, що викликали тріщини в асфальті. Щоб назвати їх причину, буде потрібно час. Нам необхідно підняти схему комунікацій, прокладених на даному відрізку, і з'ясувати їх належність".

Виходячи з побоювань, що тріщина може збільшуватися, дорогу по стороні в'їзду в місто від повороту на вулицю Волонтерів до повороту на вул. Ярослава Мудрого вирішили тимчасово перекрити.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що російські пропагандисти, заливчасті власною маячнею на телеканалах країни-агресора, дружно губляться, коли чують про бажання українців відстояти свою територію.

Як повідомляв портал "Знай.uа": знімки напівмертвого Донбасу нажахали користувачів мережі. Один з українських журналістів опублікував відеоролик, в якому оповідається про життя людей на тимчасово окупованій українській території, але життям це жалюгідне існування назвати можна з великою натяжкою.

Також "Знай.uа" писав, що Україна стоїть на порозі обриву, у який може рішуче ступнути, якщо в країні ліквідують ФОП третьої групи. На думку відомого журналіста, в такому випадку успішні підприємці просто зроблять логічний крок – виїдуть з країни.