У березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

У березні бурі триватимуть кілька днів. У цей час багато людей можуть відчувати занепад сил, страждати через мігрені і раптові зміни настрою. Особливо небезпечні магнітні бурі для людей з хронічними захворюваннями.

13 березня

В цей день очікується спалах середньої сили. У сприйнятливих людей може виникнути фізична втома. Найбільший дискомфорт відчують люди з серцево-судинними захворюваннями. Можливі різкі стрибки і перепади артеріального тиску.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

16 березня

Також передбачають спалаху середньої сили. В цей день у людей можуть виникати зміни в настроях і поведінці навіть, це стосується здорових людей. Частіше всього проявляється агресивність і дратівливість. Також люди можуть страждати від безсоння.

19 березня

Слід готуватися до потужних магнітних бур. Вони здатні викликати значне погіршення самопочуття, а також загострення хронічних захворювань. У зоні ризику особливе місце займають люди, у яких є проблеми з серцево-судинною системою. Слід дотримуватися помірну фізичну активність.

21-22 березня

Очікується сильна магнітна спалах, яка може негативно вплинути на фізичне та емоційний стан. У цей день краще побути на самоті, імовірні конфлікти.

Нагадаємо, любителів порнографії звинуватили в харчових розладах. Як перегляд порно впливає на самооцінку партнерів.

Як повідомляв Знай. ua, вчені довели небезпека сильної прихильності. З'ясувалося, що надмірна любов до своєї другої половинки може призвести до зупинки серця і навіть вбити.

Знай. ua писав, що вчені довели небезпека західного раціону харчування. Викликає сепсис та інші ускладнення.