У лютому Україну чекає велика кількість магнитних бур. Про це повідомляють фахівці.

Експерти відзначають, що найбільш складними днями стане 5, 7 і 10 лютого 2019 року, коли Сонце буде знаходиться в активній фазі. У цей період навіть найстійкіші до змін в атмосфері люди можуть відчути на собі їх вплив.

Магнітні спалахи можуть спровокувати головний біль, порушення в роботі серцево-судинної системи і занепад сил. Іноді магнітні бурі навіть можуть впливати на роботу мобільного зв'язку і техніки.

Слабкий вплив магнітних спалахів після сильних бур буде спостерігатися з 22 по 28 лютого в Україні. Ймовірність поганого самопочуття в ці дні вкрай мала.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У лютому 2019 геомагнітне поле Землі знову буде піддаватися впливу сонячної активності. Фахівці розповіли, геомагнітна обстановка буде в останньому місяці зими і коли чекати найпотужніших бур.

Магнітні бурі у лютому 2019 всерйоз проявляться на початку місяця, але метеозалежні люди можуть відчувати на собі їх вплив ще протягом тижня.

В останній місяць зими магнітні коливання будуть незначними і не тривалими. Однак майте на увазі, що Сонце може бути мінливим, а тому стеж за змінами в прогнозі календаря магнітних бур на лютий 2019.

Нагадаємо, на Україну насувається буря небачених масштабів: як пережити найстрашніший день місяця. Експерти дали рекомендації метеозалежним.

Як повідомляв Знай. ua, українців накриє буря неймовірних масштабів. Українцям дали прогноз магнітних бур на наступний тиждень.

Знай. ua писав, що українців чекає серйозний удар: занепад сил, стреси і депресія. Вважається, що лише 10% людства дійсно страждає від надмірної сонячної активності.