"ПриватБанк" знову в центрі уваги ЗМІ. На сайті Мінфін у п'ятницю вранці, 15 лютого з'явився гнівний відгук клієнтки з приводу зарахування аліментів на карту. Суть проблеми полягала в тому, що при зарахуванні коштів від держави, які за фактом повинні йти дітям, банк наживається на цій транзакції, списуючи комісію.

"З ПриватБанком вже не один рік і до цього особливих нарікань не було. Але з тих пір, як аліменти почали зараховувати через рахунки ДВС, ПриватБанк списує комісію при зарахуванні аліментів, аргументуючи це тим, що аліменти — це нецільове зарахування!!! Тобто ПриватБанк наживається за рахунок дитячих грошей", - написала клієнтка банку Олена Гордієнко.

Представник банку відразу ж відреагував на гнівне повідомлення клієнтки. Олена була завірена в тому, що в ситуації ретельно розберуться найближчим часом, не виключено, що розбирання будуть проводити в індивідуальному характері.

"Нам би не хотілося, щоб у Вас склалася негативна думку про банк і хочемо повідомити, що, аліменти, як переказ коштів між фізичними особами, не є цільовими надходженнями, тому при зарахуванні коштів на карту для виплат утримується комісія згідно з тарифами карти. Хочемо звернути Вашу увагу, що Ви можете приймати платежі на карту «Універсальна» без комісії при зарахуванні", - повідомили у відповіді під відкликанням із Приватбанку.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

для Приватбанку зарахування аліментів це нецільове використання коштів

Нагадаємо, ПриватБанк ввів можливість для клієнтів здійснювати перекази за кордон без додаткового документального підтвердження у сумі до 150 тис грн на добу.

Як повідомляв портал Знай.uа, ПриватБанк наживається на виборах президента: ЦВК оприлюднила інформацію.

Також Знай.uа писав, що ПриватБанк кинув клієнта через Приват24. Під час придбання страховки на авто (паперового полісу), Приват24 відразу зняв гроші. Ніде не було вказано, що юридичним особам компанія страховку не надає.