Російський пропагандист Євген Попов відмовився відповісти на питання про честь його дружини Ольги Скабєєвої. Під час того, як журналісти поставили йому таке питання, він вдав, що гортає телефон. Однак у соцмережах пропагандист наважився говорити на цю тему.

Свою відповідь Попов опублікував в Telegram-каналі через добу після ситуації.

"Привіт, хлопці! Задаєте багато питань про дебілів з порошенківської агітбригади. Відповідаю. Нерозумно вестися на провокації. Я їм, звичайно, відповів, але вони ніколи не покажуть цього в ефірі. Розслабляємося. Відмінних вихідних!" - збрехав він.

Незручне питання пропагандисту поставили українські журналісти під час Мюнхенської конференції. Проте Попов вдавав, що гортав інформацію в смартфоні і боягузливо мовчав.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще
У Страсбурзі російська пропагандистка Ольга Скабеева спробувала перешкодити прямому ефіру телеканалу "Прямий" з головою української делегації в ПАРЄ Володимиром Ар'євим.
Скабеева з мікрофоном "Росія" намагалася протиснутися між кореспондентом "Прямого" Ольгою Шилкіна і Володимиром Ар'євим, але журналістцы не дозволили цього зробити.
"Вибачте, ви анексували Крим, ви анексували нашу територію, ми не дамо анексувати наш прямий ефір. Ми дуже добре знаємо, як голосно працює Ваш зливний бачок, який у нормальних людей називається - рот. Ви можете відійти і не заважати нам працювати", - заявила російським пропагандистам українська журналістка.

Нагадаємо, що скандальну російську режисерку викинули з України: показуй "Російську весну" Путіну

Раніше Знай.ua писав, що Гордон дав Путіну ключ до миру в Україні.За словами Гордона, тільки в Путіна є ключі від світу на Донбасі і в Криму.

Також портал Знай.ua повідомляв, що в Москві в результаті ДТП на одному з перехресть отримала важкі травми клемлівська пропагандистка Скабєєва.