У Львові стався прикрий інцидент із водієм маршрутки і пасажирами. Допис про ситуацію розбурхав мережу. За словами очевидців, на вул. Личаківській, водій маршрутки №27 вигнав з салону усіх пасажирів через те, що йому зробили зауваження через куріння.

Про це у соціальних мережах повідомила Ірина Лясечко.

Зазначається, що водій маршрутки курив у салоні автобуса. Пасажири через це зробили йому справедливе зауваження, адже практично весь дим йшов у салон. На що водій заявив:

“ми – не Європа, а тому тут можна робити все, що завгодно”.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Коли люди почали йому пояснювати, що його поведінка є неприйнятною – водій зупинився просто посеред дороги та вигнав з салону пасажирів.

Нагадаємо, що учасниця четвертого сезону популярного шоу “Голос” вбила людину. Жінка потрапила у смертельну ДТП. Російська співачка та учасниця 4-го сезону шоу "Голос" збила людину та втікла з місця аварії. Від отриманих травм чоловік помер.
ДТП сталася у Москві в ніч з 16 на 17 лютого близько 06:00. Відомо, що загиблим виявився 37-річний водій таксі. Він вийшов з машини на проїжджу частину через неполадки з автомобілем. Чоловік прагнув виявити проблему та вирішити її.
У цей час на дорозі з'явився машина марки BMW X6. За кермом сиділа Юлія Райнер. Вона скоїла наїзд на водія таксі, який якраз оглядав автомобіль. Від отриманих травм чоловік помер на місці, не приходячи до тями.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", на Закарпатті переповнена маршрутка злетіла в кювет: перші подробиці. Причини аварії поки невідомі. Відомо, що ніхто з пасажирів не постраждав.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві мажор на Infinity знищив автівку копів і зник: поліцейських рятують медики.

У Києві на заїзді на Індустріальний міст автомобіль Toyota Prius патрульних поліцейських зіткнувся з Infinity. Водій Infinity зник з місця події. В результаті аварії копів госпіталізували медики на "кареті швидкої".