Російська співачка та учасниця 4-го сезону шоу "Голос" збила людину та втікла з місця аварії. Від отриманих травм чоловік помер.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

ДТП сталася у Москві в ніч з 16 на 17 лютого близько 06:00. Відомо, що загиблим виявився 37-річний водій таксі. Він вийшов з машини на проїжджу частину через неполадки з автомобілем. Чоловік прагнув виявити проблему та вирішити її.

У цей час на дорозі з'явився машина марки BMW X6. За кермом сиділа Юлія Райнер. Вона скоїла наїзд на водія таксі, який якраз оглядав автомобіль. Від отриманих травм чоловік помер на місці, не приходячи до тями.

Юлія Райнер

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Співачка намагалася втекти з місця аварії. Працівники поліції розшукали її та за кілька годин затримали. Обставини та причини події встановлюють.

Юлія Райнер стала відомою завдяки участі в четвертому сезоні шоу "Голос". На сліпих прослуховуваннях вона виконала хіт французької співачки Лари Фабіан "Broken von", але тоді жоден з наставників не повернувся б до неї. Поліна Гагаріна, Баста, Григорій Лепс і Олександр Градський не змогли пояснити, чому не взяли дівчину в свою команду. Після цього Юлія почала сольну кар'єру і випустила пісню "Сильнее тебе".

У 2017 році Юлія була запрошена знаменитим шведським саунд-продюсером Андерсом Багге, відомим по роботі з такими світовими зірками як Селін Діон, Мадонна, Дженніфер Лопес та іншими для запису кількох пісень, які увійдуть до майбутнього англомовного альбом співачки.

Нагадаємо, що відбувся четвертий етап так званих "сліпих прослуховувань" вокального проекту "Голос країни". Тренери переглянули рівно половину охочих потрапити в дев'ятий сезон шоу.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", на Закарпатті переповнена маршрутка злетіла в кювет: перші подробиці. Причини аварії поки невідомі. Відомо, що ніхто з пасажирів не постраждав.

Також "Знай.ua" писав, що у Запоріжжі сталася аварія на дамбі - зіткнулися інкасаторська машина і три легкових автомобіля. ДТП сталася близько 16:20. За попередньою інформацією, зіткнення сталося через слизьку дорогу.