Погода на 19 лютого в Україні: точний прогноз

Погода не перестає радувати своїм теплом всю Україну і тільки вночі ми згадуємо, що ще не закінчився лютий. Тому що температура вдень і вночі дуже контрастна, особливо в Центрі і на Півночі. Тому варто бути обережніше і все одно одягатися тепло, ввечері різко стає холодно.

На Заході мінлива хмарність у всіх областях, опадів не прогнозують. Тепло повернулося і стає все сильніше. На відміну від інших областей, ночі тут не холодні. Температура вдень у західних областях від +7 до +10 градусів, а вночі від -1 до -1 градусів. Вітер південно-західний 3-8 м/с.

На Півночі теж опадів не буде ніде, скрізь тільки мінлива хмарність. Вдень температура повітря в північних областях від 4 до +7 градусів, а вночі від -4 до -9 градусів. Однак у Сумській області вдень холодно – від +1 до +3 градусів. У Києві вдень від +4 до +6 градусів тепла, вночі від -6 до -8 градусів. Вітер південно-західний 3-8 м/с.

На Сході теж скрізь буде не тільки сухо, але і періодично з'являтися сонце. Погода тут мало змінилася по теплоті. Вдень температура повітря буде від-1 до +3 градусів, а вночі від -4 до -8 градусів. Вітер південно-західний 3-8 м/с.

На Півдні опадів не прогнозують, мінлива хмарність. Дивно, але тут холодніше, ніж на Заході. Вдень температура в областях від +4 до +6, вночі від +1 до -5 градусів. А в Криму– +5…+7 градусів, вдень -2…-4 градуси вночі. Вітер південно-західний 3-8 м/с.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Народний синоптик Леонід Горбань розповів, що початок весни в Україні не принесе тепла – весняної погоди українцям слід чекати в кінці березня, а до цього часу країна залишиться у владі зимових морозів.

Синоптик розповів: "Перші сім днів березня будуть досить морозними. З 1 по 4 березня морози будуть на рівні 5-6 градусів, а нічні можуть доходити і до 9 градусів нижче нуля".

Проте з 4 березня можливе невелике потепління і середня температура повітря вдень становитиме від 1 до 3 градусів морозу.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +7…+9, вночі -1…+1

Львів – вдень +8…+10, вночі -1…+1

Івано-Франківськ – вдень +8…+10, вночі -1…+1

Тернопіль – вдень +7…+9, вночі -1…+1

Чернівці – вдень +7…+9, вночі -1…+1

Хмельницький – вдень +7…+9, вночі -1…+1

Луцьк – вдень +8…+10, вночі -1…+1

Рівно – вдень +7…+9, вночі -1…+1

Житомир – вдень +5…+7, вночі -4…-6

Вінниця – вдень +5…+7, вночі -2…-4

Одеса – вдень +4…+6, вночі -1...+1

Миколаїв – вдень +4...+6, вночі -2...-4

Херсон – вдень +4...+6, вночі -3...-5

Сімферополь – вдень +5...+7, вночі -2…-4

Кропивницький – вдень +4…+6, вночі -5…-7

Черкаси – вдень +4…+6, вночі -5…-7

Чернігів – вдень +4…+6, вночі -7…-9

Суми – вдень +1…+3, вночі -8…-10

Полтава – вдень +2…+4, вночі -6…-8

Дніпро – вдень +4…+6, вночі -5…-7

Запоріжжі – вдень +3...+5, вночі -4...-6

Донецьк – вдень +1…+3, вночі -4…-6

Луганськ – вдень +1…-1, вночі -6...-8

Харків – вдень +1…+3, вночі -6…-8

Київ – вдень +4…+6, вночі -6…-8

Нагадаємо, раніше зазначалося, що в Полтавській області розгорівся великий скандал з участю Нової пошти, яка, як виявилося, внаглу обважує своїх клієнтів. Як стало відомо, з 30 одиниць вимірювальної техніки 25 непридатні до експлуатації.

Як повідомляв портал "Знай.ua": українців порадували угодою про безвіз з ще однією країною. На цей раз мова йде про Уругвай, в якому відтепер без візи можна перебувати протягом 90 днів.

Також Знай.ua писав, що Польща вже втратила лідерство серед країн, в яких українців з нетерпінням чекають. Згідно з дослідженнями фахівців, зарплати, які отримують наші громадяни за кордоном, ні в яке порівняння не йдуть з копійчаними зарплатами на українських підприємствах.

Як скоро прийде весна