У Донецьку, де зараз правлять російські окупанти, сталися вибухи. У штабі ООС заявили, що подія могла стати результатом розборок «внутрішніх» бандформувань так званої «ДНР». Свій коментар надав офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан (позивний Штірліц). Він заявив, що все, що відбулося – провокація терористів, і Україна ніяк не причетна до цих вибухів.

«Вони відразу почали звинувачувати у всьому українську сторону. Але, швидше за все, це просто розборки між бандформуваннями Донбасу, або ж це провокація заради дискредитації українських спецслужб» - підкреслив Штефан.

Нагадаємо, раніше ми писали, що серія вибухів сколихнула Донецьк, почалася стрілянина: поруч живуть представники ОБСЄ.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У центрі окупованого Донецька пролунав потужний вибух.

Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Інцидент стався вранці 18 лютого у Ворошиловському районі міста.

За словами очевидців, вибух був такої сили, що вікна в будинках затремтіли. Повідомляється, що вибух пролунав у районі парку Щербакова і відразу ж з-за гаражів, які знаходяться біля стадіону "Шахтар" шугнув стовп диму.

Телеграм-канал WarGonzo повідомив, що вибух стався на перетині вулиць 25 років РККА і бульвару Пушкіна на місці знесеного будинку. За попередніми даними - це було скидання вога з безпілотника.

Також повідомляється, що після першого вибуху пролунав другий, який стався на газорозподільній станції недалеко від готелю "Парк Інн", де проживають члени місії ОБСЄ.

Телеграм-канал сепаратистів зазначив, що на місці вибуху вже працюють слідчі органи ДНР". Ймовірна версія - теракт. У "МНС" також додали, що вибухи сталися в кварталі, де розташовується резиденція ватажка "ДНР".

Поки не говорять про жертви або постраждалих.

А за даними російський телеканалів, у Донецьку сталося три вибухи поспіль.

Нагадаємо, на Донеччині багатоповерхівка злетіла в повітря. Причиною трагедії називають витік газу.

Як повідомляв портал Знай.uа під Донецьком виявили два обвуглені тіла. Страшний пожежа знищила будинок і господарів.

Також Знай.uа писав про те, що біля київського поштового відділення знайшли вибухівку.

Місцевий телеканал про вибухи в центрі Донецька