Стало відомо, що поліція встановила і оголосила в розшук ватажків і членів незаконного збройного формування "Рубіж", що входив до складу "самооборони Криму". У 2014 році бойовики брали участь у захопленнях українських кораблів і військових частин на території Севастополя.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління поліції в АРК.

Так, організатору формування оголосили про підозру за ч. 5 ст. 260 (Керівництво незаконно створеними збройними формуваннями, що спричинило тяжкі наслідки) КК, яка передбачає до 15 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також поліцейські визначили дев'ять членів НВФ "Рубіж", які в березні 2014 року активно брали участь у збройному захопленні протичовнового корвета ВМС України "Хмельницький", розвідувального катера "Славутич" та військових частин Збройних сил України. Крім того, члени банди брали участь в організації діяльності блок-постів.

Їм поліція повідомила про підозру за ч. 2 ст. 260 (Участь у діяльності непередбаченого законом збройного формування) КК. За це передбачається кримінальна відповідальність до 8 років позбавлення волі.

Раніше ми писали про те, що незаконні формування Путіна на Донбасі поповнилися новими воїнами - стало відомо про прибуття на тимчасово окуповані території України нових терористів.

Росіянам виявилося замало зброєної присутності на сході України і заняття всіх командних постів у армії "Л/ДНР". На кінець лютого очікується прибуття на окуповану територію Донбасу випускників артилерійських військових навчальних закладів Міноборони РФ для виконання "залікових стрільб" і "загального військового стажування".

Нагадаємо, що генштаб ЗСУ оприлюднив документальний фільм з нагоди четвертої річниці битви за Дебальцеве і відступу військ з плацдарму у цього міста на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, спливли нові шокуючі подробиці секс-скандалу у військовій частині на Хмельниччині, де командир знущався над солдатами.

Також портал Знай.uа писав, що 18 лютого окупанти на Донеччині обстріляли автомобіль спостережної групи української сторони СЦКК в районі Травневого.